700 bin lira harcayarak "Ejderha" olmuştu! Bir kez daha şoke etti

Amerika Birleşik Devletleri
700 bin lira harcayarak "Ejderha" olmuştu! Bir kez daha şoke etti

Bankacılığı bırakıp 700 bin lira harcayarak ejderha olan bir adam, şimdi de radikal bir karar alarak cinsiyetsiz olmak için cinsel organını kestirmek istiyor.

Richard Hernandez adlı bir adam, yıllarca banka müdürü olarak çalıştıktan sonra Amerika'ya taşındı ve hayatını değiştirmeye karar verdi.

Los Angeles'ta yaşayan Hernandez, kulak alma ve dil ayırma ameliyatından sonra aşırı bir makyajla yepyeni görünümüne kavuştu.

700 bin lira harcayarak "Ejderha" olmuştu! Bir kez daha şoke etti - Resim : 1

Ardından ise cinsiyet değiştirme ameliyatı için karar veren Hernandez hormon tedavisi gördü ancak şimdi penisini istemediğini söyleyerek cinsiyetsiz olmayı tercih ediyor.

Cinsiyetsizleşme sürecinde olduğunu söyleyen Hernandez, "Nihai tercihim tıpkı kendi türüm olan yılanlar gibi basitçe 'o' olarak adlandırılmak. Başkalaşımım bitmiş değil" dedi.

Yılan gibi görünmek için âdeta bir dönüşüm geçirdiğinden söz eden Hernandez, başının üst bölümüne 18 boynuz taktırdı ve kulak ile burun kısmındaki kemikleri aldırdı. Altı dişini çektirdi ve gözlerinin içinde bulunan beyaz bölümü yeşile boyattı.

700 bin lira harcayarak "Ejderha" olmuştu! Bir kez daha şoke etti - Resim : 2

Harry Potter'da bulunan "Voldemort" karakterinden esinlendiğini söyleyen Hernandez dönüşümünü 2025 yılına kadar tamamlamayı planlıyor.

 

 

Kaynak: Diğer

son dakika cinsel organ ejderha ABD