15. yüzyıl Almanyası'ndan baharatlı doldurulmuş yumurta tarifi: Lezzet patlaması!
Herkesin evinde bulunan yumurtayla sayısız kombinasyonda yemek yapmak mümkün. Peki hiç 15. yüzyıl Almanyası'ndan kalma "Baharatlı doldurulmuş yumurta" tarifini duymuş muydunuz?
Kaynak: Haber Global TV
Yayınlanma:
Son Güncelleme
15. yüzyıl Almanyası'nda baharatlı doldurulmuş yumurta bakın nasıl yapılıyor?
Öncelik yumurtaları alıp iyice kaynatın. Haşlandıktan sonra ortadan ikiye ayrılın. Sonra sarıları içinden çıkarın.
Yumurtanın içinden çıkardığınız sarı kısımları bir havanda öğütün. Püre haline geldiklerinde üstüne çiğ yumurta döküp karıştırın.
Sonra bu karışama adaçayı, maydanoz, biber ve safran ekleyin. İyice karıştırın.