10 yıldır evine hiç sipariş etmediği yemekler giden adam: Uykularım kaçıyor!

10 yıldır evine hiç sipariş etmediği yemekler giden adam: Uykularım kaçıyor!

Belçika'da yaşayan 65 yaşındaki Jean Van Landeghem isimli bir adamın evine yıllardır sipariş etmediği halle pizza gidiyor. Landeghem, sipariş etmediği pizzalar yüzünden geceleri uykularının kaçmaya başladığını söyledi.

"Her şey 9 yıl önce başladı. Bir kurye bana aniden bir sürü pizza getirmeye başladı. Ama hiç sipariş etmemiştim." diyen Van Landeghem, ilk başta teslimat adresinde bir hata olduğunu düşündüğünü, ancak pizza, kebap, pide ve sipariş etmediği diğer yiyeceklerin evine gelmeye devam ettiğini söyledi.

  Sürekli olarak Turnhout ve civarındaki bölgelerden çeşitli yemek siparişleri aldığını, bir keresinde gece 02.00'de sipariş geldiğini söyleyen adam, "Artık hiç uyuyamıyorum. Sokakta bir scooter sesi duyunca sıçrıyorum." dedi.  

Ocak 2019'da bir gün, Van Landeghem'in evine farklı 10 kurye geldi ve toplamda 14 pizza teslim etti. Yaşlı adam, "Pizzaları hep reddettim, bu yüzden bir şeye para ödemedim" diye konuştu. Bu teslimatların gönderen kişileri maddi zarara uğrattığını ifade eden Van Landeghem, "10 siparişin geldiği gün hesapladım, tam 450 euro ediyor" dedi.

Yaşlı adamın evine, bazen de dondurulmuş pizzalar geliyor. Van Landeghem kendisini taciz eden kişinin hala bulunamadığını söyledi. 

Belçika yemek siparişi Pizza