Yasak Elma 120. Bölüm izle | FOX Yasak Elma son bölüm izle | Yasak Elma yeni bölüm tek parça full izle

Yasak Elma

Fox'taki Yasak Elma dizisinin merakla beklenen 120. bölümü yayınlandı. İşte 15 Kasım 2021 Pazartesi günü yayınlanan Yasak Elma dizisinin 120. bölümünü tek parça izleyebileceğiniz link. Yasak Elma 120. Bölüm İzle.

Yasak Elma dizisinin merakla beklenen 120. bölümü 15 Kasım 2021 Pazartesi tarihinde Fox ekranlarında yayınlandı.

YASAK ELMA 119. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Yıldız, Doğan’ın Çağatay ve Kumru ilişkisini herkesten önce bildiğini öğrenir ve Doğan’la yüzleşmeye gider. Doğan’ın söylediği bir sözle, Kumru’nun bir sırrı olduğunu anlar ve bu sırrın peşine düşer.

Yasak Elma 120. Bölüm izle | FOX Yasak Elma son bölüm izle | Yasak Elma yeni bölüm tek parça full izle - Resim : 1

YASAK ELMA'NIN KONUSU

Ender’in ve Yıldız’ın ortadan kaybolmasıyla meydan tamamen Şahika’ya kalmıştır. Şahika gelecekle ilgili planlarını ilmek ilmek dokurken, Halit’i ve çocuklarını avucunun içine almış, Halit’le evlilik hazırlıkları içindedir.

Yıldız hamiledir ve bebeğine bir zarar gelmemesi için hamilelik dönemini herkesten uzakta bir köyde geçirmektedir. Bebeğini sağlıkla dünyaya getirmek ve bütün kötülüklerden uzak durmak tek amacıdır. Yıldız’ın aldığı radikal karar, bir gece kapısının çalmasıyla değişir.

Ender geçirdiği kaza sonrası uzun süre felç kalmış, zamanını azimle iyileşmeye ve ona zarar veren düşmanından intikam almaya adamıştır. Karşısındaki düşmanın gücüyle tek başına baş edemeyeceğini anladığından, kendine gelir gelmez Yıldız’ın yanına gider.

Ender başına gelenleri Yıldız’a anlatır ve bir zamanların en büyük iki düşmanı, Şahika ve arkasındaki güce karşı iş birliği kararı verirler.

YASAK ELMA 120. BÖLÜM İZLE

Yasak Elma dizisinin 15 Kasım Pazartesi günü yayınlanan 120. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Yasak Elma son bölüm tek parça izle Yasak Elma dizisi dizi izle dizi haberleri dizi fox dizileri fox yasak elma izle fox izle Eda Ece