Yalancı 10. Bölüm İzle... Show TV Yalancı dizisi final izle... Yalancı Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Yalancılar ve Mumları

Show TV'nin dizisi Yalancı'nın finali yani 10. bölümü 23 Kasım 2021 Salı günü yayınlandı. Bölüm yayınlanır yayınlanmaz internete yüklendi. Yalancı'nın 10. bölümünü tek parça izleyebileceğiniz link haberimizde. Yalancı final İzle.

Yalancı dizisinin finali yani 10. bölümü Show TV ekranlarında 23 Kasım Salı günü yayınlandı.

YALANCI DİZİSİNİN 9. BÖLÜMÜNDE NE OLMUŞTU?

Canan Mehmet Emir’in baskısı ve manipülasyonu sonucu canına kıymıştır. Bulunan intihar mektubu tam okunmasa da Canan’ın; saldırıya uğradığı günden ve Deniz’den bahsetmiş olması hem Deniz’i hem de Mehmet Emir’i harekete geçirir.

Canan Mehmet Emir’in baskısı ve manipülasyonu sonucu canına kıymıştır. Bulunan intihar mektubu tam okunmasa da Canan’ın; saldırıya uğradığı günden ve Deniz’den bahsetmiş olması hem Deniz’i hem de Mehmet Emir’i harekete geçirir. Deniz Canan’ın kendisine gelir gelmez konuşacağını ve Mehmet Emir’in nihayet yakalanacağını düşünmekte, aynı durumdan korkan Mehmet Emir ise Canan’ı susturmak için bir yol aramaktadır.

Bu durum Mehmet Emir ve Deniz’i bir kez daha karşı karşıya getirir. Yaşadıklarından ve çevresindekilerin zarar görmesine engel olamamaktan yorgun düşen Deniz, her şeyden uzaklaşmaya karar verir ancak ona takıntılı bir bağlılık geliştirmiş olan Mehmet Emir, Deniz’in yakınında kalması için her şeyi yapmaya hazırdır. Bu kez hedefinde sadece Deniz değil, Deniz’in sevdikleri ve yakınları da vardır.

YALANCI DİZİSİNİN KONUSU

Süreç Film imzalı iddialı dizi Yalancı'da Deniz öğretmen (Burçin Terzioğlu) ile cerrah Mehmet Emir (Salih Bademci) keyifli görünen bir akşam yemeği yiyorlar. O gece bir şeyler yaşanıyor ama sadece ikisi biliyor neler olduğunu. Her ikisi de sabah farklı bir duyguya ve farklı bir gerçeğe uyanıyor. Tam da o sırada insanın içine bir şüphe düşüyor aslında! Birisi yalan söylüyor ama hangisi? Hangisi suçlu, hangisi masum? Hangisi doğru söylüyor, hangisi yalancı? Adeta bir tenis maçı izler gibi iki taraf arasında gidip gidip geleceğimiz bir hikaye bizi bekliyor. Aynı geceyi iki taraf da farklı şekillerde anlatıyor, farklı şekillerde görüyor. İnandıkları gibi. Yalan hiç bu kadar gerçek görünmemişti. Yalancı… İki Taraf, Tek Doğru!

YALANCI'NIN KÜNYESİ

Yönetmenliğini başarılı isim Hülya Gezer’in yaptığı, senaryosunu Yazıhane ekibinin kaleme aldığı Yalancı dizisinin başrollerinde Burçin Terzioğlu, Salih Bademci, Hazal Türesan, Cemal Toktaş ve Şahin Irmak yer alıyor. Onlara İmer Özgün, Murat Kılıç, Serkan Tınmaz, Efsane Odağ, Fatih Berk Şahin, Emir Çubukçu, Öyküsu Özyürek, Ozan Ayhan, Gizem Erman Soysaldı, Mesut Yılmaz, Doğa Karakaş, Sema Çeyrekbaşı, Özgür Şahin gibi başarılı isimler eşlik ediyor.

YALANCI DİZİSİ 10. BÖLÜM FULL İZLE - FİNAL

Show TV'de 23 Kasım günü yayınlanan Yalancı dizisinin finali yani  10. bölümünü full tek parça izleyebileceğiniz link.

YALANCI DİZİSİ 10. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Kaynak: Haber Global TV

Yalancı son bölüm izle Yalancı dizisi dizi haberleri show tv dizileri dizi izle show tv izle bedava dizi izle Yalancı dizisi show tv Türk dizileri Yalancı yeni bölüm izle dizi