Yabani 42. Bölüm İzle Full NOW Yabani yeni bölüm tek parça izle

HABER MERKEZİ
Yabani NOW TV Dizi izle
Yabani 42. Bölüm İzle Full NOW Yabani yeni bölüm tek parça izle

Yabani dizisinin son bölümü 19 Ekim 2024 Cumartesi günü NOW'da yayınlandı. Yabani'nin 42. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Yabani yeni bölüm izle linki.

NOW TV'nin sevilerek izlenen dizileri arasında yer alan Yabani dizisinin yeni bölümü merak konusu oldu. 'Yabani'nin dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte NOW TV Yabani 42. bölüm son bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

Başrollerini Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert ve Bertan Aslani’nin paylaştığı dizinin yeni bölümü merak konusu olmuş durumda.

YABANİ 42. BÖLÜM KONUSU NEDİR?

Yaman, Derin tarafından vurulduktan sonra olaylar çok daha hızlı gelişir. Hande ve İskender’den sonra artık Derin de kendisinin bir şeylerin peşinde olduğunu biliyordur. Hatta öyle ki Derin’in kendisine bir oyun oynadığını bile anlar. Herkesten hızlı davranmak zorundadır Yaman. Ama ailesinin de başına gelenler Yaman’ı hedefine giderken durdurur. Babasının vurulması, Asi ve Alaz’ın çocukları olduğunu öğrenmesi. Şimdi ailesinin yanında olma zamanıdır.

Alaz ise söylediği yalanın altında eziliyordur. Toparlamasına imkan da yoktur ve yalan söyledikçe daha da batar. Sonunda da yapılacabilecek en büyük yanlışı yapar. Affı olmayan bir hata!

Yaman ve Serhan iş birliğinde ise işler yolunda gitmeye başlar. Sonunda her şeyi ortaya çıkaracaklarını düşünüyorlardır. Oyun kurucu oldukları planda aslında oyuna geldiklerinden ikisi de habersizdir.

YABANİ OYUNCULARI KİMLER?

Yaman (Halit Özgür Sarı)
Rüya (Simay Barlas)
Serhan Soysalan (Yurdaer Okur)
Alaz Soysalan (Bertan Asllani)
Şebnem (Şebnem Hassanisoughi Bilgiç)

YABANİ SON BÖLÜM (YENİ BÖLÜM) İZLE

Yabani dizisinin NOW TV'de 19 Ekim günü yayınlanan 42. bölüm (son bölüm) tek parça full izleyebileceğiniz link.

YABANİ 42. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ