Yabani 30. Bölüm İzle Full FOX Yabani yeni bölüm tek parça izle

HABER MERKEZİ
Yabani NOW TV Dizi Haberleri
Yabani 30. Bölüm İzle Full FOX Yabani yeni bölüm tek parça izle

Yabani dizisinin otuzuncu bölümü 16 Nisan 2024 Salı günü NOW'da yayınlandı. Yabani'nin 30. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Yabani yeni bölüm izle linki.

Fox'un sevilerek izlenen dizileri arasında yer alan Yabani dizisinin yeni bölümü merak konusu oldu. 'Yabani'nin dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte NOW TV Yabani 30. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

Başrollerini Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert ve Bertan Aslani’nin paylaştığı dizinin yeni bölümü merak konusu olmuş durumda.

YABANİ OYUNCULARI KİMLER?

Yaman (Halit Özgür Sarı)
Rüya (Simay Barlas)
Serhan Soysalan (Yurdaer Okur)
Alaz Soysalan (Bertan Asllani)
Şebnem (Şebnem Hassanisoughi Bilgiç)

YABANİ 29. BÖLÜM KONUSU NEDİR?

Elif seneler sonra kavuştuğu Yaman’a ve onun yakın çevresine polislik refleksiyle yaklaşır, en başta da Rüya’ya güveni yoktur. Bu da bütün arkadaşlık dengelerini sarsar. Edinilen yeni bilgiler, Elif’in haklı mı yoksa haksız mı olduğunu gösterecektir. Elif polis kimliği ile girdiği dünyada elinde öyle bir anahtar tutuyordur ki, kiminin kurtuluşu kiminin de kabusu olacaktır.

Özge tarafından Güven’den tamamen kopması için tehdit edilen Neslihan, denize düşerken Serhan’a sarılmak zorunda kalır. Neslihan hem Güven’i korumalı hem de Serhan’ı kontrol altında tutmalıdır. Düğüm kimsenin hesaba katmadığı biri sayesinde çözülür ama Serhan kendisini yeniden olayların merkezine koyacak bir oyun alanı bulmuştur bile.

Babası Zafer’in karanlık mirasından kendini sıyırmak zorunda olan Tolga’ya Yaman el verir. Mekanda bütün gençler el birliği ile çocuklar için bir eğlence düzenler. Asi ve Alaz, ölümle burun burunayken birbirlerine ilan-ı aşk ettikten sonra, ilişkilerinde atladıkları boyutun farkındadırlar. Fakat etkinlik sırasında Rüya bütün dünyasını alt üst eden bir bilgi edinir. Şimdi bir karar vermek zorundadır. Sonraki adımları ile Elif’i haklı mı çıkaracak, yoksa Yaman’a duyduğu büyük aşka sadık mı kalacaktır? 

NOW TV Yabani 30. bölüm izle

YABANİ YENİ BÖLÜM İZLE

Yabani dizisinin FOX'ta 16 Nisan günü yayınlanan 30. bölümünü ( otuzuncu bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

YABANİ 30. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ