Teşkilat 116. Bölüm Tek Parça Full İzle! TRT 1 Teşkilat son bölüm izle!

HABER MERKEZİ
Teşkilat TRT Dizi izle
Teşkilat 116. Bölüm Tek Parça Full İzle! TRT 1 Teşkilat son bölüm izle!

Teşkilat dizisinin 116. bölümü TRT 1 ekranlarında 20 Ekim 2024 Pazar günü yayınlandı. Dizinin yeni bölümü (son bölüm) internete yüklendi. Teşkilat dizisinin 116. bölümünü tek parça ful izleyebileceğiniz link haberimizde.

TRT 1 ekranlarında yayın hayatına devam eden Teşkilat dizisinin son bölümünde yaşananlar merak konusu oldu. 'Teşkilat'ın dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu ele aldık. Dizinin son bölümünü (yeni bölüm) izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte TRT 1 Teşkilat 116. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

TEŞKİLAT DİZİSİ 116. BÖLÜM KONUSU NEDİR?

Altay’a gelen telefon onun duygularını alt üst eder. Tam kardeşinin ölümünü kabullenmişken Selen’in sesini duymasıyla yeniden umutlanır.

Altay davette kendini riske atarak toplantı planını öğrenmiştir. Onun sayesinde Neslihan düşmanın neyin peşinde olduğunu anlar ve önemi daha da artan çantanın bir an önce geri alınmasını amaçlar.

Korkut’un beklenmedik bir şekilde Suat’ın tuzağından kurtulması Suat’ı ve masayı şoka uğratır. Hamdi bir kez daha Korkut’u takdir eder. Korkut ise atlattığı riske rağmen operasyonu sürdürmeyi başarır. Altay Selen’i bulmak için en ufak izlerin peşine düşer. Bu onu ve Neslihan’ı hem çantaya, hem de tehlikeye yaklaştıracaktır.

TEŞKİLAT DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Teşkilat dizisinin oyuncu kadrosunda; Murat Yıldırım, Deniz Baysal Yurtcu, Gürkan Uygun, Turgut Tunçalp, Yunus Emre Yıldırımer, Levent Can, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say, Yunus Narin, Seren Deniz Yalçın, Cansu Büşra Tuman, Ebru Nil Aydın, Atılay Uluışık, Hande Dilan Hancı, Ela Naz Koçak yer alıyor.

TEŞKİLAT SON BÖLÜM (YENİ BÖLÜM) İZLE

Teşkilat dizisinin TRT 1'de 20 Ekim 2024 Pazar günü yayınlanan 116. bölümünü (son bölüm) tek parça full izleyebileceğiniz link.

TEŞKİLAT 116. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ