Selahaddin Eyyubi dizisi izle! TRT1 Selahaddin Eyyubi 14. bölüm izle

İstanbul/haberglobal.com.tr
TRT Dizi Haberleri Dizi izle
Selahaddin Eyyubi dizisi izle! TRT1 Selahaddin Eyyubi 14. bölüm izle

Selahaddin Eyyubi dizisinin yeni bölümü 26 Şubat 2024 Pazartesi günü TRT1'de yayınlandı. Selahaddin Eyyubi'in 14. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Selahaddin Eyyubi yeni bölüm izle linki.

Selahaddin Eyyubi dizisi yeni bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. Ekranların sevilerek izlenen dizisi Selahaddin Eyyubi'nin yeni bölümü yine çok konuşulacak bir bölümle ekranlarda yer alıyor. İşte TRT1 Selahaddin Eyyubi 14. bölüm izle linki...

SELAHADDİN EYYÜBİ 13. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Alplarını kurtarmak için Gazze’ye giden Selahaddin, yakalanmıştır. Gregor ve Viktorya’nın niyetinde Selahaddin’i öldürmek varken Avram’ın istediği ise Selahaddin’den Zengi Devleti’ne ait sırları öğrenmektir. Selahaddin’den aldığı sırlarla Zengi Devleti’ni etkisiz hale getirecek ve kuracağı Krallığın önünde bir engel kalmayacaktır.

Esir altında ve işkence içinde olan Selahaddin, Avram’a tek kelime bile etmez. Ne olursa olsun buradan kurtaracak ve en başından beri Yahudi olduğunu bildiği Avram’ın büyük gücünün nereden geldiğini öğrenecektir. Avram ise Selahaddin’i obasına saldırmakla tehdit eder. Selahaddin ya devletin sırlarını verecek ya da Gregor onun obasını yakıp kül edecektir.

Selahaddin’in esir düşmesi obasını büyük bir tehlikenin içine doğru sürüklerken Sultan Nureddin, Selahaddin’i kurtarmak için Gazze’ye gitmeye karar verir. Fakat Gregor’un tehdidi onu büyük bir ikilemin içine sokar. Sultan Nureddin ya Selahaddin’in kurduğu obasını kaldırtacak ya da onun ölümünü görecektir. Büyük bir ikilemin içerisine düşen Sultan Nureddin bir taraftan Selahaddin’i düşünürken diğer taraftan Mevdud’un baskılarına maruz kalır.

En başından beri obanın kurulmasını istemeyen Mevdud, Selahaddin’in durumunu fırsat bilip Karategin üzerinden oyunlarına devam eder. Canları pahasına Selahaddin’in kurduğu obayı korumak için siper olan Eyyubiler bir taraftan Mevdud ve Karategin’e direnirken diğer taraftan da Haçlılar’ın olası baskınına karşı hazırlanmaya koyulur.

İşkencelerle ve tehditlerle Selahaddin’i konuşturmaya çalışan Avram istediğini alabilecek midir? Obayı basmak için harekete geçen Gregor, Selahaddin’in obasını yakıp yıkacak mıdır? Esir altında olan Selahaddin, Avram’ın elinden kurtulup tehlike altında olan obasını kurtarabilecek midir?

TRT1 Selahaddin Eyyubi 14. bölüm izle

SELAHADDİN EYYÜBİ YENİ BÖLÜM İZLE

TRT 1 ekranlarında 26 Şubat 2024 Pazartesi günün yayınlanan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisin 14. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link. 

KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ DİZİSİ 14. BÖLÜM İZLE