Selahaddin Eyyubi 29. Bölüm Tek Parça Full İzle! TRT 1 Selahaddin Eyyubi son bölüm izle!

HABER MERKEZİ
TRT Dizi izle Dizi Haberleri
Selahaddin Eyyubi 29. Bölüm Tek Parça Full İzle! TRT 1 Selahaddin Eyyubi son bölüm izle!

Selahaddin Eyyubi 29. bölüm TRT 1 ekranlarında 21 Ekim 2024 günü yayınlandı. Dizinin yeni bölümü (son bölüm) internete yüklendi. Selahaddin Eyyubi dizisinin 29. bölümünü tek parça ful izleyebileceğiniz link haberimizde.

TRT 1 ekranlarında yayın hayatına devam eden Selahaddin Eyyubi dizisinin yeni sezon son bölümünde yaşananlar merak konusu oldu. 'Selahaddin Eyyubi'nin dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu ele aldık. Dizinin 2. sezon son bölümünü (yeni bölüm) izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte TRT 1 Selahaddin Eyyubi 29. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

SELAHADDİN EYYUBİ 28. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Arslanşah’ın oyunları yüzünden beylerle karşı karşıya gelen Sultan Nureddin, savaşın eşiğine gelmiştir. Selahaddin ve Gazileri, Karategin’i bulmuş fakat Maral’ın tuzakları yüzünden büyük bir tehlike ile karşı karşıya gelmiştir.

Müslüman kanı dökmek istemeyen Sultan Nureddin’in tek yolu Selahaddin’in Karategin’i bulup getirmesidir. Selahaddinler büyük bir tehlikenin ortasındayken onu kurtaran Ömer Mella olur ve bu sayede de Karategin’i Maral’ın elinden kurtarırlar.

Karategin’i Arslanşah’ın vurdurduğunu öne sürerek savaşı durdurmaya çalışan Sultan Nureddin’e karşı çıkan Arslanşah, Karategin’in sağ salim dönmesiyle köşeye sıkışır. Beyler, Arslanşah’a öfkeliyken Bernard’ın kurduğu plan devreye girer ve Bernard’ın bıraktı Temur gelerek Karategin’i vurmadığını söyleyerek inkar eder. Her iki taraf arasında sıkışan Beyler ne Arslanşah’ın ne de Sultan Nureddin’in yanında birlik olmayı kabul etmez.

Beylerin dağılması Zengilerin kuvvetini azaltırken Bernard’a ise Gazze için harekete geçme fırsatı doğurur. Bu durum Sultan Nureddin’in ve Selahaddin’i huzursuz ederken Selahaddin ne yapıp edip Beyleri kalmaları için ikna edecek ve hep birlikte Kudüs için harekete geçecektir.

Selahaddin, Gazze’ye yönelen Bernard’ı nasıl alt edecektir? Dağılan Müslümanlar yeniden birlik hâline getirilebilecek midir? Kendi hırsları uğruna suikast tertip etmekten ve dahi Türklerin amansız düşmanı haçlılarla bile ittifak etmekten çekinmeyen Arslanşah’ın gerçek yüzü nasıl aşikâr olacaktır? Selahaddin ve Nureddin, Kudüs’e yürüyecekken nasıl bir kuvvetle karşı karşıya kalacaktır?

SELAHADDİN EYYUBİ DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Başrolünde Uğur Güneş’in yer aldığı Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi oyuncu kadrosunda Mehmet Ali Nuroğlu, Ozan Dolunay, Gökçe Türkan gibi başarılı isimler bulunuyor. Geniş ve yenilenmiş kadrosuyla dikkat çeken dizide hem yeni karakterler hem de tanıdık yüzler izleyicilere güçlü bir performans sergiliyor. Oyuncu kadrosuna katılan yetenekli isimlerle dizi, yeni sezonda da izleyicilere unutulmaz anlar yaşatıyor.

SELAHADDİN EYYUBİ SON BÖLÜM (YENİ BÖLÜM) İZLE

Selahaddin Eyyubi dizisinin TRT 1'de 21 Ekim 2024 Pazartesi günü yayınlanan yeni sezon 29. bölümünü (son bölüm) tek parça full izleyebileceğiniz link.

SELAHADDİN EYYUBİ 29. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ