Ömer 45. Bölüm İzle! Star TV Ömer yeni bölüm tek parça izle! Ömer yeni bölüm!

İstanbul/haberglobal.com.tr
Ömer Star TV Dizi Haberleri Dizi izle
Ömer 45. Bölüm İzle! Star TV Ömer yeni bölüm tek parça izle! Ömer yeni bölüm!

Ömer dizisinin yeni bölümü 26 Şubat 2024 Pazartesi günü Star TV'de yayınlandı. Ömer'in 45. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde.

Star TV'nin dizisi Ömer'in 45. bölümü 26 Şubat günü yayınlandı. Haberimiz içerisinde Ömer'in kırk birinci bölümünü izleyebileceğiniz linki bulabilirsiniz... İşte dizi izle linki... Star TV Ömer 45. bölüm izle.

dizi haberleri...

ÖMER 44. BÖLÜMDE NE OLDU?

Gamze, Şule'ye elini kazayla sıkıştırdığını söyler fakat onu ve Tuna'yı bunun istemeden yaşandığına inandıramaz. Oğlu ile arası açılan Gamze, aile düzenini yıkmaya çalışmakla suçladığı Şule ve kendisini yalnız bırakmakla suçladığı Ömer ile büyük bir tartışma yaşar. 

Nurettin'den cemaate dair çarpıcı gerçekler öğrenen Reşat, bunları hemen Ömer’e anlatır. Abisinin İzzet tarafından büyük bir tehlikeyle baş başa bırakılacağını öğrenen Ömer, vakit kaybetmeden bildiklerini Tahir ile paylaşır. Duyduklarına inanmak istemeyen Tahir'in büyük gerçekleri öğrenmesi uzun sürmez ve kızlarını kurtarmak için harekete geçer. 

Gamze'nin yersiz endişelere kapıldığını düşünen Ömer, aralarındaki çatışmalara rağmen onunla yakın olabilmek için çabalar. Kızına dair önemli bir gerçeği öğrenen Reşat, yaklaşımıyla Nisa'yı çok şaşırtır. Tahir, İzzet ile karşı karşıya gelirken, kızlarını kurtarmak isteyen Şükran ve Vicdan hiç istemedikleri bir sıkıntı ile baş başa kalırlar.

Star TV Ömer 45. bölüm izle

ÖMER DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay, Merve Dizdar, Emre Taşkıran, Onur Bilge, Gamze Karaduman, Zerrin Sümer, Serpil Gül, Gülçin Kültür Şahin, Muharrem Türkseven, Melike Güner, Burcu Cavrar, Aybike Turan, Damla Makar, Esra Akkaya, Erol Babaoğlu, Özgür Foster, Çağla Naz Kargı, Haktan Zavlak

ÖMER 45. BÖLÜM İZLE

Ömer dizisinin Star TV'de 26 Şubat günü yayınlanan 43. bölümünü (Ömer 44. bölüm izle) tek parça full izleyebileceğiniz link.

ÖMER 45. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ