Misafir 3. Bölüm İzle... Fox Misafir yeni bölüm tek parça full izle

Misafir

Fox'un yeni dizisi Misafir'in 3. Bölümü 25 Kasım 2021 Perşembe günü yayınlandı. Dizi yayınlanır yayınlanmaz internete yüklendi. Misafir'in 3. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. Misafir 3. Bölüm İzle.

Misafir dizisinin 3. bölümü 25 Kasım 2021 Perşembe günü Fox kanalında yayınlandı.

Misafir 2. Bölümde ne olmuştu?

Güneş, Erdem’e olan minnetini nasıl geri ödeyeceğini bilemez. Erdem ise Güneş’e çocukların bakıcısı olmayı teklif eder. Güneş’in misafirlikten çıkıp evin bir bireyi haline gelmesi en çok Betül’ü rahatsız eder. Güneş’in geçmişini araştıran Giray ise Gece’nin geçmişinden bir tehlikeyi Erdem’in evine misafir eder. Herkesin düzenini altüst edecek bu misafir kimdir?

Misafir dizisinin konusu

Yapımını MEDYAPIM’ın üstlendiği, “Oasis” dizisinin uyarlaması olarak ekrana gelecek, FOX’un yeni dizisi “Misafir” dizisinde travmatik bir çocukluk geçirmiş olan genç bir kadın olan Gece (Hazal Kaya) ve eşini yeni kaybetmiş üç çocuklu bir baba olan Erdem’in (Buğra Gülsoy) umut dolu hikayesi konu alınıyor.

Dzinin başrollerinden Hazal Kaya rolüyle alakalı: “Gece; benim pek çok sebepten bağ kurmakta zorlandığım bir karakter oldu ama onu keşfetmeye çalışma süreci de çok zevkliydi benim için.” diyor.

Başarılı oyuncu Buğra Gülsoy ise: “İzleyicileri sıcak, hayatın içinden, gerçek duyguların işlendiği, acısıyla tatlısıyla bütün ailelerin seveceği bir hikaye bekliyor.” diye konuştu.

Sevilen oyuncu Ozan Dolunay ise: “Benim bu dizide en çok beğendiğim şey; umudumuzu yitirdiğimiz anda bile, umudun hep var olduğunu bize anlatan sıcak, samimi bir hikaye olması. Özellikle bu süreçte izleyiciye iyi geleceğini düşünüyorum.” diyerek, tüm ekiple uzun zamandır çalıştıklarını ve heyecanlı olduklarını da belirtti.

Oyuncu kadrosunda ayrıca Bülent Şakrak, Selen Öztürk, Nezaket Erden, Elçin Altamgüç, Berk Yaygın, Beren Gençalp, Salih Demir Ural, Zeyno Asya Orçin ve Emir Kaan Özkan gibi başarılı isimlerin de yer aldığı, yönetmen koltuğunda Arda Sarıgün’ün oturduğu "Misafir"in senaryosunu Özge Aras uyarladı.

Misafir 3. Bölüm Full İzle

Misafir dizisinin Fox kanalında 25 Kasım günü yayınlanan 3. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link

Misafir 3. Bölüm Fragmanı İzle

Misafir son bölüm izle Misafir dizisi fox dizileri dizi haberleri dizi dizi izle canlı dizi izle