MasterChef 121. Bölüm İzle... tv8 MasterChef son bölüm izle... 25 Kasım Masterchef Türkiye yeni bölüm tek parça full izle

MasterChef Türkiye

TV8'in popüler yarışma programı Masterchef Türkiye'nin merakla beklenen 121. bölümü 25 Kasım 2021 Perşembe günü yayınlandı. MasterChef Türkiye 121. Bölüm İzle.

MasterChef Türkiye adlı yarışma programının 121. bölümü 25 Kasım 2021 Perşembe günü tv8 ekranlarında yayınlandı.

Macera dolu yarışmanın sunuculuğunu ve jüriliğini şefler Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya Şef ve Danilo Zanna yapıyor.

MASTERCHEF 120. BÖLÜMDE NE OLDU?

Mavi takım ve Kırmızı takım, bu haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda Adile Sultan Kasrında karşılaştı. Hababam Sınıfının çekildiği tarihi mekanda yemekler, yedi bölgeden gelen yedi öğretmen için yapıldı. Öğretmenlerin verdiği oylar sonucunda dokunulmazlığı 18-17 skorla Kırmızı takım kazandı.

Dokunulmazlığı kaybeden Mavi takım yarışmacıları arasında bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı. Bu oyunda şefler, pişirme yöntemi olarak sadece fırın kullanılması istendi. Kırk dakikada yapılan yaratıcı yemekler arasında en iyisini yapan Burcu, bireysel dokunulmazlığı kazandı.

Bu akşam bireysel dokunulmazlığı kazanan Burcu, Safanur’u üçüncü eleme adayı olarak seçti. Sonrasında konseyde yapılan oylama sonucunda ismi en çok yazılan Mert, haftanın dördüncü eleme adayı oldu.

MASTERCHEF 2021 YARIŞMACILARI

1.Masterchef Safanur Bol

2.Masterchef Mert Yılmaz

3.Masterchef Eren Kaşıkçı

4.Masterchef Tahsin Küçük

5.Masterchef Hasan Biltekin

6.Masterchef Görkem Demiral - 29 Ağustos'ta elendi (15 Kasım'da geri döndü)

7.Masterchef Burcu Önal

8.Masterchef Hamza Mercimek - 26 Eylül'de elendi

9. Masterchef Fatma Polat - 5 Eylül'de elendi

10.Masterchef Milhan Erdem - 17 Ekim'de elendi

11.Masterchef Dilara Başaran

12.Masterchef İbrahim Cingözler - 12 Eylül'de elendi

13.Masterchef Tunahan Ak - 19 Eylül'de elendi

14.Masterchef Şükrü Özsarı - 3 Ekim'de elendi

15. Masterchef Emre Büber - 7 Kasım'da elendi

16. Masterchef Sergen Özen

17. Masterchef Araz Aknam

18. Masterchef Mustafa Ozan - 10 Ekim'de elendi

19. Masterchef Rabia Nur Çamurlu - 24 Ekim'de elendi

20. Masterchef Ateş - 31 Ekim'de elendi

21. Masterchef Azize Polat - 21 Kasım'da elendi (14 Kasım'da elenip 15 Kasım'da geri dönmüştü)

22. Masterchef Pelin Zaman

MASTERCHEF 2021 FİNAL TURU FORMATI

MasterChef 2021’de final turu ilk bölümde Somer Sivrioğlu şef, yeni sezon formatını açıkladı. Somer Şef, geçen sezon iki gruba ayrılan yarışmacıların, bu sezon üç gruba ayrıldığını söyledi. Her hafta, bu gruplardaki yarışmacılar, her gün iki tur sonunda ana kadroya kalmak için mücadele edecek. İlk turda klasik bir yemek, ikinci turda ise yaratıcı bir yemek yapılacak. İlk turda başarılı en az altı yarışmacı, sonraki turda yaratıcı yemek yaparak mücadele edecek. Günün sonunda en iyi yaratıcı yemeği yapan yarışmacı, ana kadroya girmeyi başaracak. Böylece, üzerinde ismi yazılı önlüğü giymeye hak kazanacak. Sonraki günlerde rakiplerini yukarıdan izleme şansına erişecek.

MasterChef 121. Bölüm Full İzle

MasterChef Türkiye yarışma programının 25 Kasım'da tv8'de yayınlanan 121. bölümünü izleyebileceğiniz link.

MasterChef 121. Bölüm Fragmanı İzle

MasterChef 121. Bölüm Full İzle MasterChef son bölüm izle MasterChef yarışması TV8 yarışmaları yarışma izle tv8 izle TV8 masterchef 121. bölüm izle bedava yarışma izle masterchef türkiye 2021 izle masterchef yeni bölüm izle  tv8 canlı izle