Masterchef 115. Bölüm Full İzle - 17 Kasım

MasterChef Türkiye

TV8'in popüler yarışma programı Masterchef Türkiye'nin merakla beklenen 115. bölümü 17 Kasım 2021 Salı günü yayınlandı. MasterChef Türkiye 115. Bölüm İzle.

MasterChef Türkiye adlı yarışma programının 115. bölümü 17 Kasım 2021 Çarşamba günü tv8 ekranlarında yayınlandı.

Macera dolu yarışmanın sunuculuğunu ve jüriliğini şefler Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya Şef ve Danilo Zanna yapıyor.

MASTERCHEF 115. BÖLÜMDE NE OLDU?

MasterChef’te haftanın ilk dokunulmazlık oyunu, düello şeklinde yapıldı. Altı çeşit yöresel köfte için yarışmacılar, kura çekerek rakiplerini belirledi. Sonrasında her köfte için verilen sürede en iyi şekilde yaparak düelloyu kazanmaya çalıştı. Şefler, süresi biten köftelerin tadımını yaparak kazanan takımı anında açıkladı. Mücadelede Kırmızı takım, 4-2 skorla ilk dokunulmazlık oyununu kazandı.

MasterChef’te bireysel dokunulmazlık oyununda Danilo şefin imza tabağı olan Al Beni Yukarı yapılması istendi. Bunun için 45 dakika süre verildi. Süre sonunda şefler, yarışmacıların hazırladığı tatlının tadımını yaptı. Şeflerin en başarılı bulduğu isimler Eren, Pelin ve Hasan oldu.

Finale kalan üç yarışmacı arasında bireysel dokunulmazlığı kazanan Eren oldu. Eren, eleme potasına göndermeyi seçtiği isim Azize oldu. Elendikten sonra ana kadroya tekrar giren Azize, haftanın ilk eleme adayı oldu.

MasterChef’te son olarak Mavi takımda konseyde oylama yapıldı. Dört yarışmacı için verilen oyların sonucunda Pelin ve Safanur’un isimleri beşer kez yazıldı. Böylece potaya girecek ismi belirlemek kaptan Eren’e kaldı. Eren’in tercihini Pelin’den yana kullandı ve ikinci eleme adayı Pelin oldu.

MASTERCHEF 2021 YARIŞMACILARI

1.Masterchef Safanur Bol

2.Masterchef Mert Yılmaz

3.Masterchef Eren Kaşıkçı

4.Masterchef Tahsin Küçük

5.Masterchef Hasan Biltekin

6.Masterchef Görkem Demiral - 29 Ağustos'ta elendi (15 Kasım'da geri döndü)

7.Masterchef Burcu Önal

8.Masterchef Hamza Mercimek - 26 Eylül'de elendi

9. Masterchef Fatma Polat - 5 Eylül'de elendi

10.Masterchef Milhan Erdem - 17 Ekim'de elendi

11.Masterchef Dilara Başaran

12.Masterchef İbrahim Cingözler - 12 Eylül'de elendi

13.Masterchef Tunahan Ak - 19 Eylül'de elendi

14.Masterchef Şükrü Özsarı - 3 Ekim'de elendi

15. Masterchef Emre Büber - 7 Kasım'da elendi

16. Masterchef Sergen Özen

17. Masterchef Araz Aknam

18. Masterchef Mustafa Ozan - 10 Ekim'de elendi

19. Masterchef Rabia Nur Çamurlu - 24 Ekim'de elendi

20. Masterchef Ateş - 31 Ekim'de elendi

21. Masterchef Azize Polat - 14 Kasım'da elendi (15 Kasım'da geri döndü)

22. Masterchef Pelin Zaman

MASTERCHEF 2021 FİNAL TURU FORMATI

MasterChef 2021’de final turu ilk bölümde Somer Sivrioğlu şef, yeni sezon formatını açıkladı. Somer Şef, geçen sezon iki gruba ayrılan yarışmacıların, bu sezon üç gruba ayrıldığını söyledi. Her hafta, bu gruplardaki yarışmacılar, her gün iki tur sonunda ana kadroya kalmak için mücadele edecek. İlk turda klasik bir yemek, ikinci turda ise yaratıcı bir yemek yapılacak. İlk turda başarılı en az altı yarışmacı, sonraki turda yaratıcı yemek yaparak mücadele edecek. Günün sonunda en iyi yaratıcı yemeği yapan yarışmacı, ana kadroya girmeyi başaracak. Böylece, üzerinde ismi yazılı önlüğü giymeye hak kazanacak. Sonraki günlerde rakiplerini yukarıdan izleme şansına erişecek.

MasterChef 115. Bölüm Full İzle

MasterChef Türkiye yarışma programının 17 Kasım'da tv8'de yayınlanan 115. bölümünü izleyebileceğiniz link.

MasterChef 115. Bölüm Fragmanı İzle

17 Kasım masterchef izle MasterChef son bölüm izle MasterChef yarışması yarışma haberleri TV8 yarışmaları yarışma izle tv8 izle bedava yarışma izle masterchef türkiye 2021 izle masterchef yeni bölüm izle  tv8 canlı izle