MasterChef 114. Bölüm Full İzle - 16 Kasım

MasterChef Türkiye

TV8'in popüler yarışma programı Masterchef Türkiye'nin merakla beklenen 114. bölümü 16 Kasım 2021 Pazartesi günü yayınlandı. MasterChef Türkiye 114. Bölüm İzle.

MasterChef Türkiye adlı yarışma programının 114. bölümü 16 Kasım 2021 Salı günü tv8 ekranlarında yayınlandı.

Macera dolu yarışmanın sunuculuğunu ve jüriliğini şefler Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya Şef ve Danilo Zanna yapıyor.

MASTERCHEF 113. BÖLÜMDE NE OLDU?

MasterChef, 15 Kasım Pazartesi akşamı 113'üncü bölümüyle ekranlara geldi. Kaptanlık mücadelesinin ardından MasterChef 2021'e özel sürpriz açıklandı. Yarışmada bu sezon elenen on yarışmacı, ana kadroya dönmek için mücadele etti. İçlerinden en iyi yemeği yapan iki kişi, kurulan takımlara dahil oldu.

Oyun sonunda en iyi sekiz donutu yaparak başarılı olan Eren Kaşıkçı, mavi takım kaptanı olurken; kırmızı takım kaptanı olarak Dilara'yı seçti.

Ardından takımlar kuruldu. Eren'in kaptan olduğu mavi takım yarışmacıları Burcu, Hasan, Safanur ve Pelin yer aldı. Dilara'nın kaptan olduğu kırmızı takım yarışmacıları ise Tahsin, Mert, Sergen ve Araz oldu.

MasterChef 2021'debir ilk yaşandı. Elenen 10 yarışmacıya, ana kadroya dönmeleri için ikinci bir şans verildi. Kaptanlık düellosunun yapılmadığı gecede; daha önce programa veda eden yarışmacılar, geri dönmek için canla başla mücadele etti.

Yarışmacılar ilk ana kadro için şıhıl mahşi yemeğini hazırladı. Bunun sonucunda ise ana kadroya yeniden giren ilk isim, önceki akşam yarışmaya veda eden Azize oldu.

Sonrasında kalan dokuz kişinin son şansı olan ikinci oyun oynandı. Bu etapta şefler, ikinci kişiyi seçmek için; narenciyeli ördek göğsü yemeğini istediler. Yarışmanın sonunda en iyi tabağı çıkaran Görkem, ana kadroya giren ikinci isim oldu.

MASTERCHEF 2021 YARIŞMACILARI

1.Masterchef Safanur Bol

2.Masterchef Mert Yılmaz

3.Masterchef Eren Kaşıkçı

4.Masterchef Tahsin Küçük

5.Masterchef Hasan Biltekin

6.Masterchef Görkem Demiral - 29 Ağustos'ta elendi (15 Kasım'da geri döndü)

7.Masterchef Burcu Önal

8.Masterchef Hamza Mercimek - 26 Eylül'de elendi

9. Masterchef Fatma Polat - 5 Eylül'de elendi

10.Masterchef Milhan Erdem - 17 Ekim'de elendi

11.Masterchef Dilara Başaran

12.Masterchef İbrahim Cingözler - 12 Eylül'de elendi

13.Masterchef Tunahan Ak - 19 Eylül'de elendi

14.Masterchef Şükrü Özsarı - 3 Ekim'de elendi

15. Masterchef Emre Büber - 7 Kasım'da elendi

16. Masterchef Sergen Özen

17. Masterchef Araz Aknam

18. Masterchef Mustafa Ozan - 10 Ekim'de elendi

19. Masterchef Rabia Nur Çamurlu - 24 Ekim'de elendi

20. Masterchef Ateş - 31 Ekim'de elendi

21. Masterchef Azize Polat - 14 Kasım'da elendi (15 Kasım'da geri döndü)

22. Masterchef Pelin Zaman

MASTERCHEF 2021 FİNAL TURU FORMATI

MasterChef 2021’de final turu ilk bölümde Somer Sivrioğlu şef, yeni sezon formatını açıkladı. Somer Şef, geçen sezon iki gruba ayrılan yarışmacıların, bu sezon üç gruba ayrıldığını söyledi. Her hafta, bu gruplardaki yarışmacılar, her gün iki tur sonunda ana kadroya kalmak için mücadele edecek. İlk turda klasik bir yemek, ikinci turda ise yaratıcı bir yemek yapılacak. İlk turda başarılı en az altı yarışmacı, sonraki turda yaratıcı yemek yaparak mücadele edecek. Günün sonunda en iyi yaratıcı yemeği yapan yarışmacı, ana kadroya girmeyi başaracak. Böylece, üzerinde ismi yazılı önlüğü giymeye hak kazanacak. Sonraki günlerde rakiplerini yukarıdan izleme şansına erişecek.

MasterChef 114. Bölüm Full İzle

MasterChef Türkiye yarışma programının 16 Kasım'da tv8'de yayınlanan 114. bölümünü izleyebileceğiniz link.

MasterChef 114. Bölüm Fragmanı İzle

MasterChef son bölüm izle MasterChef yarışması yarışma haberleri TV8 yarışmaları yarışma izle tv8 izle bedava yarışma izle masterchef türkiye 2021 izle masterchef yeni bölüm izle  tv8 canlı izle