Mahkum 3. Bölüm İzle... Fox Mahkum yeni bölüm izle... Fox Mahkum son bölüm tek parça full izle

Mahkum

Fox TV'nin yeni dizisi Mahkum'un 3. bölümü 23 Aralık 2021 Perşembe günü yayınlandı. Dizinin ilk bölümü yayınlanır yayınlanmaz internete yüklendi. Mahkum dizisinin 3. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde.

Mahkum dizisinin merakla beklenen 3. bölümü Fox TV ekranlarında 23 Aralık Perşembe günü yayınlandı. Büyük ses getiren dizinin 3. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizin devamında. Peki 3. bölümde neler oldu? 

Hapiste dayak yiyen ve hücreye atılan Bulut, "Benim buradan çıkmam lazım. Kaçacağım." dedi. Hastaneye sevk edildiğinde kaçmak için hareket geçen Savcı, Savaş'la karşılaşınca şoke oldu.  

MAHKUM DİZİSİNİN KONUSU

İdealist bir Cumhuriyet Savcısı olan Fırat Bulut (Onur Tuna), bir sabah uyandığında kendini cezaevinde bulur. Hiçbir şey hatırlamıyordur ve eşiyle kızını öldürmekten yargılanıyordur… Hapsedilmesinden önce araştırdığı en son dava, ülkenin en önde gelen ailelerinden olan Yesari'lerin halefleri olan ikiz kardeşlerden, Barış Yesari'nin davasıdır… Kendisine kurulan komployla bu çıkmaza düşen Fırat, masumiyetini kanıtlayabilecek midir?

MAHKUM DİZİSİ OYUNCULARI

Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya ve Melike İpek Yalova’nın üstlendiği dizide Hakan Karsak, Anıl İlter, Tugay Mercan, Hayal Köseoğlu, Muharrem Türkseven, Bülent Seyran, Furkan Kalabalık, Burcu Cavrar, Alara Bozbey, Gürberk Polat, Murat Şahan, Gökhan Tercan, Alya Sude Mazak, İlker Yağız Uysal, Nihal Koldaş, Bülent Düzgünoğlu, Mehmet Ulay ve Hakan Salınmış yer alıyor.

Yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk'ün oturduğu dizinin senaryosunu Uğraş Güneş uyarladı.

MAHKUM 3. BÖLÜM LİNKİ FULL İZLE

Mahkum dizisinin 3. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link.

fox mahkum izle Mahkum dizisi fox dizileri dizi izle mahkum yeni bölüm izle mahkum son bölüm izle mahkum canlı izle