Kuruluş Osman 78. Bölüm Full İzle! ATV Kuruluş Osman yeni bölüm izle! 19 Ocak Kuruluş Osman son bölüm tek parça izle

Kuruluş Osman

ATV dizisi Kuruluş Osman'ın 78. bölümü yayınlandı. 19 Ocak 2022 Çarşamba günü yayınlanan bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link. Kuruluş Osman 78. Bölüm İzle.

Kuruluş Osman dizisinin merakla beklenen 78. bölümü 19 Aralık 2022 Çarşamba günü ATV ekranlarında yayınlandı. Kuruluş Osman'ın yeni bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde.

KURULUŞ OSMAN 77. BÖLÜMDE NE OLDU?

Kayı Alplerinin kaçırıldığını öğrenen Vezir Alemşah küplere biner ve Şeyh Edebalı'yı zindana atar. Osman Bey, Şeyh Edebalı'yı kurtarmak için stratejisini belirlerken, Vezir Alemşah ve tekfurların ittifakını bozmayı planlayarak İnegöl pazarını hedef alır. Nikola'dan Mari'nin intikamını almak için Osman Bey'le birlik olan Kosses ise Rogatus'u yanına çekme uğraşındadır.

Osman Bey, gizlice Kayı Obası'na giderek ağabeyi Gündüz Bey'le sert biçimde yüzleşir. Ağabeyinden yokluğunda beylik postuna oturmasının hesabını soran Osman Bey, ardından kendisini asi ilan eden Vezir Alemşah'ın karşısına dikilir ve kılıcını boğazına dayar. Şeyh Edebalı'yı kurtarmak için Osman Bey'in planı ne olacaktır? Gizlice Kayı Obası'na giden Osman Bey'i bekleyen tehlike ne? Osman Bey, Vezir Alemşah ile tekfurların ittifakını bozabilecek mi? Osman Bey, Vezir Alemşah'la nasıl hesaplaşacak? Kayı postuna oturan Gündüz Bey'in yeni hamlesi ne olacak?

KURULUŞ OSMAN DİZİSİ 78. BÖLÜM FULL İZLE

19 Ocak 2022 Çarşamba günü ATV'de yayınlanan Kuruluş Osman Dizisinin 78. Bölümünü tek parça full olarak izleyebileceğiniz link.

 

Kaynak: Haber Global TV

dizi izle Kuruluş Osman dizisi dizi haberleri ATV dizileri dizi ATV kuruluş osman izle kuruluş osman son bölüm izle kuruluş osman yeni bölüm izle atv izle