Kuruluş Osman 72. Bölüm İzle... ATV Kuruluş Osman yeni bölüm izle... 24 Kasım Kuruluş Osman son bölüm tek parça full izle

Kuruluş Osman

ATV dizisi Kuruluş Osman'ın 72. bölümü yayınlandı. 24 Kasım 2021 Çarşamba günü yayınlanan bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link. Kuruluş Osman 72. Bölüm İzle.

Kuruluş Osman dizisinin merakla beklenen 72. bölümü 24 Kasım 2021 Çarşamba günü ATV ekranlarında yayınlandı. Kuruluş Osman'ın yeni bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde.

KURULUŞ OSMAN 72. BÖLÜMDE NE OLDU?

Osman Bey ve Alpleri, gizlice girdikleri Bilecik Kalesi'nde ölümcül bir operasyona girişir. Osman Bey'in kaleye sızmasını sağladığı ve Tekfur Rotagus'a ulaşmayı başaran Turgut Bey ise büyük bir tehlikenin pençesindedir.

Papaz Gregor'u kullanarak Söğüt'ü ele geçirmeyi planlayan tekfurlar, Osman Bey'e yeni bir darbe vurmaya hazırlanır. Tekfur Nikola'nın Mari Kosses'le evlenmek istediğini açıklaması ortalığı karıştırır. Osman Bey kaçırılan ve din değiştirmeye zorlanan Türkmen çocukları kurtarabilmek için zekice bir plan yaparak tekfurları savaş meydanında alt etmek ister.

Osman Bey ve alpleri Bilecik Kalesi'nden nasıl çıkacak? Tekfurların Papaz Gregor ile iş birliğinin sonuçları ne olacak? Osman Bey'in tutsak çocukları kurtarmak için herkesi şaşırtacak hamlesi ne? Mari Kosses, Tekfur Nikola'nın kendisi ile evlenmek istemesine nasıl tepki verecek? Kayı Obası'ndaki hainlerin akıbeti ne olacak?

KURULUŞ OSMAN 71. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Osman Bey'in Nikea'da zehirlenmesi ve eş zamanlı olarak Kayı Obası'na düzenlenen saldırı, Kayıların ciddi bir darbe almasına yol açar. Nikola'nın zehirli tuzağını zekice bir hamleyle bertaraf eden Osman Bey, saldırının hesabını sormak için önce Tekfur Rogatus'un karşısına dikilir!

Suikastçı Julia'nın Gonca Hatun'u şehit etmesi ise Boran Alp başta herkesin yüreğine ateş düşürür. Osman Bey ve Kayı Obası'na karşı düzenledikleri saldırılarla güvenleri artan tekfurlar, eğitim gören Kayı çocuklarını kaçırarak Söğüt'ü hedefine koyar. Osman Bey ise bütün bu olanlara karşı hamlesini sabırla hazırlarken karşısında Turgut Bey'i bulur.

Osman Bey, Nikea'daki zehirli tuzaktan nasıl kurtulacak? Obaya düzenlenen saldırıya hazırlıksız yakalanan Kayılar ölümcül suikastı nasıl savuşturacak? Bala Hatun, Orhan'ı koruyabilecek mi? Osman Bey Kayı Obası ve Nikea saldırılarının faillerini bulabilecek mi? Gonca Hatun'un ölümü Boran Alp'i nasıl etkileyecek? Tekfurlar Söğüt'ü ele geçirmek için nasıl bir tuzak kuracak? Osman Bey tekfurların kaçırdığı öğrencileri geri almak için ne yapacak.

KURULUŞ OSMAN DİZİSİ 72. BÖLÜM FULL İZLE

24 Kasım 2021 Çarşamba günü ATV'de yayınlanan Kuruluş Osman Dizisinin 72. Bölümünü tek parça full olarak izleyebileceğiniz link.

dizi izle Kuruluş Osman dizisi dizi haberleri ATV dizileri dizi ATV kuruluş osman izle kuruluş osman son bölüm izle kuruluş osman yeni bölüm izle atv izle