Kuruluş Osman 167. Bölüm Tek Parça Full İzle! ATV Kuruluş Osman son bölüm izle!

HABER MERKEZİ
atv Kuruluş Osman Dizi izle
Kuruluş Osman 167. Bölüm Tek Parça Full İzle! ATV Kuruluş Osman son bölüm izle!

Kuruluş Osman 167. Bölüm ATV ekranlarında 16 Ekim 2024 günü yayınlandı. Dizinin yeni bölümü (son bölüm) internete yüklendi. Kuruluş Osman dizisinin 167. bölümünü tek parça ful izleyebileceğiniz link haberimizde.

ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman dizisinin 167. bölümünde (son bölüm) yaşananlar merak konusu oldu. 'Kuruluş Osman'nın dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu ele aldık. Dizinin son bölümünü (yeni bölüm) izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte ATV Kuruluş Osman 167. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

KURULUŞ OSMAN 167. BÖLÜM KONUSU NE?

Osman Bey, İslam'ın kutsal emanetlerini kurtararak küffara büyük gözdağı vererek kutsallarına göz diken herkesle savaşacağını ilan etmişti. Osman Bey'in bunun için yapacağı ilk hamle ne olacaktır? İslam'ın kutsal emanetlerin kurtuluşu Kayı Obası'nda sevinçle karşılanırken, bu durum Karesi Bey'i ise çok öfkelendirir. Büyük bir kıskançlığa sevk eder. Osman Bey'in itibar kazanmasını istemeyen Karesi Bey ne yapacaktır?

Öte yandan, Osman Bey'i her taraftan kuşatmak için hamle yapan Lucas, Karadin'de büyük bir tuzak kurar. Bu tuzak sonrası Begüm Hatun oldukça zor durumda kalacaktır. Karadin'deki başarısızlığından sonra bir de Bala Hatun'la karşı karşıya gelen Begüm Hatun iyice öfkelenir. Bala Hatun'un erini de yerini de elinden alma niyetinde olan Begüm Hatun nasıl bir plan kuracaktır?

Gonca Hatun'u zehirleyenin Cecilia olduğu ortaya çıkar. Bu katilin Holofira'nın yardımcısı olarak obaya sızmış olması Gonca Hatun'un Holofira'ya karşı tavrını nasıl etkileyecektir? Orhan Bey, Holofira'nın evlendirileceğini öğrenir. Holofira'yı kaçırmak için büyük bir oyun kurar. Düğünden kaçmayı başarabilen Orhan ve Holofira'yı yolda büyük bir tuzak beklemektedir. Bu tuzağı aşıp vuslata erebilecekler midir?

Düşmanımın düşmanı dostumdur düsturuyla bir araya gelen Lucas ve Karesi, apacakları köprüyle Osman Bey'e maddi olarak büyük bir darbe vuracaklardır. Osman Bey, Karesi Bey'in arkasından iş çevirdiğini öğrenmiştir. Osman Bey, Karesi ve Lucas'ın bu kirli planını bertaraf edebilecek midir?

KURULUŞ OSMAN OYUNCULARI KİMLER?

Kuruluş Osman oyuncuları sırasıyla şu şekildedir; Burak Özçivit - Osman Bey, Özge Törer - Bala Hatun, Yıldız Çağrı Atiksoy - Malhun Hatun, Emel Dede - Gonca Hatun, Ecem Sena Bayır - Holofira, Faruk Aran - Alaeddin Bey, Buse Arslan - Aygül, Burak Çelik - Kongar, Emre Bey - Orhan Bey.

KURULUŞ OSMAN YENİ BÖLÜM İZLE

16 Ekim 2024 Çarşamba günü ATV'de yayınlanan Kuruluş Osman Dizisinin 167. Bölümünü tek parça full olarak izleyebileceğiniz link. İşte dizi izle linki...

KURULUŞ OSMAN DİZİSİ 167. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ