Kuruluş Osman 148. Bölüm Tek Parça Full İzle... Kuruluş Osman yeni bölüm izle

Kuruluş Osman atv Dizi Haberleri Dizi izle
Kuruluş Osman 148. Bölüm Tek Parça Full İzle... Kuruluş Osman yeni bölüm izle

Kuruluş Osman dizisinin son bölümü ATV'de yayınlandı. 14 Şubat 2024 Çarşamba günü yayınlanan 148. bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Kuruluş Osman dizisinin merakla beklenen 148. bölümü 14 Şubat 2024 Çarşamba günü ATV ekranlarında yayınlandı. Kuruluş Osman'ın yeni bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte atv Kuruluş Osman 148. bölüm izle linki. (Dizi izle)

KURULUŞ OSMAN 147. BÖLÜMDE NE OLDU

Osman Bey, Yakup Bey'i vuranların Türkler'in arasını açmak istediğinin farkındadır. Osman Bey, Yakup Bey'i kimin vurduğunu bulabilecek midir? Osman Bey'in yeni iki düşmanı vardır artık. Biri Taceddin Noyan diğeri ise Roma'nın Celladı! Osman Bey, Tekfurlar'ın da bunu fırsat bilerek kendisine başkaldıracağının farkındadır.

Osman Bey'in yeni hedefi Kite Kalesi'dir! Osman Bey, Kite'nin fethi için nasıl bir strateji belirleyecektir?

Malhun Hatun'un gördüğü bir rüya kafasını karıştırmıştır. Hac yoluna çıkıp çıkmamak konusunda kararsızdır. Malhun Hatun ne yapacaktır?

Saadet Hatun, Bala Hatun'dan hellalik ister. Saadet Hatun duygularında samimi midir? Germiyan ve Kayı arasındaki buzlar eriyecek midir?

Gonca'nın çaşıtlık ettiğini öğrenen Alaeddin Bey çok öfkelidir. Gonca ile yüzleşmelerinde ona oldukça ağır konuşur. Gonca ve Alaeddin'i neler beklemektedir?

Orhan Bey, kendilerine sığınan Elçim Hatun'la birlikte vazifededir. Elçim'in babasının akıbeti ne olmuştur? Elçim ve Orhan'ı gören Holofira büyük bir hayal kırıklığı yaşarken Orhan ona hakikati anlatabilecek midir?

KURULUŞ OSMAN 146. BÖLÜMDE NE OLDU?

Cerkutay'ın ihaneti ortaya çıkıyor

Orhan Bey, Olivia ve Kite Tekfuru Leo'ya gider. Prenses Maria'yı onlara vereceğini söyler. Orhan Bey ne yapmaya çalışmaktadır? Onu bu duruma sürükleyen sebep nedir? Holofira ve Orhan'ın aşkı bütün bu olanlardan nasıl etkilenecektir?

Yenişehir baskını sonrası herkes teyakkuza geçmiştir. Alaeddin Bey içerde bir hainin olduğunu söyleyerek Yakup Bey'lerin şehirden çıkmasına engel olur. Osman Bey, Yakup Bey'i Yenişehir'de tutarak neyi hedeflemektedir?

Yenişehir'de yapılan geniş soruşturmalar sonunda Cerkutay çaşıtlık suçuyla yargılanır. Katline ferman verilen Cerkutay'ı bekleyen son nedir?

Yenişehir'de sular durulmak bilmez. Yakup Bey okla vurulur. Her şey için Osman Bey ve ahalisini suçlayan Saadet Hatun, acısını Bala Hatun'dan çıkarmak ister. Bala Hatun, bu ani saldırı karşısında ne yapacaktır?

Osman Bey ve ahalisini bekleyen yeni bir tehlike vardır. Taceddin Noyan! Osman Bey'e bunu haber veren Elçim Hatun, Uçlara neden gelmiştir? Aslı görülmemiş bir zalimlikle ünlenen Taceddin Noyan'a karşı Osman Bey ve Kayı'ları neler beklemektedir?

atv Kuruluş Osman 147. bölüm izle

KURULUŞ OSMAN YENİ BÖLÜM İZLE

14 Şubat 2024 Çarşamba günü ATV'de yayınlanan Kuruluş Osman Dizisinin 148. Bölümünü tek parça full olarak izleyebileceğiniz link. İşte dizi izle linki...

KURULUŞ OSMAN DİZİSİ 148. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ