Kızılcık Şerbeti 73. Bölüm Tek Parça Full İzle! Show TV Kızılcık Şerbeti son bölüm izle!

HABER MERKEZİ
Kızılcık Şerbeti Show TV Dizi izle
Kızılcık Şerbeti 73. Bölüm Tek Parça Full İzle! Show TV Kızılcık Şerbeti son bölüm izle!

Kızılcık Şerbeti 73. bölüm Show TV ekranlarında 25 Ekim 2024 günü yayınlandı. Dizinin yeni bölümü (son bölüm) internete yüklendi. Kızılcık Şerbeti dizisinin 73. bölümünü tek parça ful izleyebileceğiniz link haberimizde.

Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Kızılcık Şerbeti dizisinin son bölümünde yaşananlar merak konusu oldu. 'Kızılcık Şerbeti'nin dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu ele aldık. Dizinin yeni bölümünü (son bölüm) izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Show TV Kızılcık Şerbeti 73. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

KIZILCIK ŞERBETİ 73. BÖLÜM KONUSU

Fatih, Ömer’den intikam almak için Cansu ile ilişkiye girmiştir. Tamamen çıkar ilişkisine dayalı bu birlikteliğin sonucunda acaba kazanan taraf kim olacaktır. Cemal, Kıvılcım’ı yakın markajda tutmak için elinden gelen her şeyi yapmaya devam etmektedir.

Nilay’ın oğluna yapacağı diş buğdayı her iki ailenin de tüm kadınlarını bir araya getirecektir. Kocasıyla barışan ancak hala tereddütleri olan Pembe, yine bir çıkmaza sürüklendiğinin şüphesi içindedir.

Görkem’in kötücül hesapları sonucunda Nursema ve Firaz iş ortağı olarak bir atölye açarlar. Fatih ve Ömer arasındaki gerilim yükselerek devam ediyordur.

KIZILCIK ŞERBETİ OYUNCULARI KİMLER?

Kızılcık Şerbeti dizisinin oyuncu kadrosunda, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz, Tuana Gizem Uzunlar yer alıyor.

KIZILCIK ŞERBETİ SON BÖLÜM (YENİ BÖLÜM) İZLE

Kızılcık Şerbeti dizisinin Show TV'de 25 Ekim 2024 Cuma günü yayınlanan 73. bölümünü (son bölüm) tek parça full izleyebileceğiniz link.

KIZILCIK ŞERBETİ 73. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ