Kıbrıs Zafere Doğru 16. Bölüm izle full | TRT 1 yeni bölüm tek parça izle

Kıbrıs Zafere Doğru

TRT 1'de Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin 16. bölümü yayınlandı. 26 Kasım Cuma günü yayınlanan dizinin yeni bölümü internete yüklendi. Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin 16. bölümünü tek parça izleyebileceğiniz link haberimizde. Bir Zamanlar Kıbrıs 16. Bölüm İzle.

Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin 16. bölümü TRT 1 ekranlarında 26 Kasım günü yayınlandı.

Kıbrıs Zafere Doğru 16. Bölümde ne oldu?

Dizinin on altıncı bölümünde neler olacak: Kemal ve Mücahit kardeşleri, imkansızı başarıp Samson’u ele geçirirler. Şimdi sırada onu Türk tarafına geçirmek vardır. Operasyon sırasında yaralanan, ölmek üzere olan Zifir üyelerinden biri ise riskli bir kararla Rum Hastanesine götürülür, fark edilirse ölümü kaçınılmazdır.

Ankaralı, Apollon tarafından çömezlerinin canıyla tehdit edilirken, Apollon’un isteklerine boyun eğmek zorunda kalacaktır. Bu dişli düşman, Ankaralı’yı alt etmeyi başaracak hamleleri arka arkaya yapmaktadır.

Kıbrıs Zafere Doğru 15. Bölümde ne olmuştu?

Kıbrıs’ta 1974 harekatından önceki son dönüm noktası olan 1967 yılı başlıyor. Atina’da yaşanan cunta darbesinden sonra Kıbrıs’ta olaylar yeniden alevlenir. Rumlar’ın tekrar soykırım yapma harekatına karşılık bu kez herkes daha hazırlıklıdır. Türkiye’nin en genç Başbakanı olan Süleyman Demirel, sürgündeki Rauf Denktaş ile kafa kafaya verirken Dereli ailesi ve mücahit takımı da olaylara karşı çok daha hazırlıklı ve aktif bir şekilde reaksiyon verir.  Ankara’da ise gizli bir el gizli operasyonlar yürüterek Kıbrıs’ı rahatlatmaya çalışmaktadır. 3 yıldır herkes tarafından öldü bilinen Ankaralı ve felç kalan Efsane acaba bilinmeyen bir yapılanmanın parçası olarak yer altına çekilmiş olabilir mi?, İhtimal dahilinde görünmese de söz konusu Ankaralı olunca her şey mümkündür

KIBRIS ZAFERE DOĞRU 16. BÖLÜM İZLE

Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin 26 Kasım'da yayınlanan 16. Bölümünü tek parça full olarak izleyebileceğiniz link.

ÖNEMLİ NOT: TRT'nin linkteki TRTizle sitesine Facebook, Google ya da Apple ID'nizle giriş yapmanız gerekmektedir. Bu hesaplardan biriyle giriş yapıldığında dizi ücretsiz olarak olarak seyredilebilmektedir.

Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin konusu

"Bir Zamanlar Kıbrıs" adıyla başlayan ve Kıbrıs Zafere Doğru diye devam eden dizi, Kıbrıslı Türklerin var oluş mücadelesini anlatıyor. 1963 ile 1974 yılları arasında Ada'daki Türklere uygulanan Rum-Yunan zulmünü gerçek olaylardan esinlenerek ekrana taşıyor. Kıbrıslı Türkler, o yıllarda Ada'da yaşadıklarını en zorlu zamanları olarak hatırlıyor. En büyük istekleri ise o günleri tekrar yaşamamak. Tarihlerinin böyle büyük bir yapımla ekranla taşınacak olması, Kıbrıs Türkleri açısından büyük önem taşıyor.

1963 yılında adanın pastoral coğrafyasında neşeli hayatlarını süren sakız tüccarı Dereli ailesi, Kanlı Noel olarak bilinen olayların başlaması ile diğer Türk aileler gibi saldırıya uğrar. Birbirlerinden ayrı düşen aile fertleri kasabalarından sürülüp zorunlu bir göçe başlarken ailenin başındaki Kemal Dereli kendi ailesiyle birlikte göç yolundaki binlerce Türk’ün lideri haline gelir.

Kıbrıs’ta yaşam mücadelesi sürerken Türkiye’den adaya gizli görevle yollanan Ankaralı ise Lefkoşa’da olayların seyrini değiştirir. Adada gizli kahramana dönüşen Ankaralı ve ayrı düştüğü nişanlısının hasretle ve yaşam mücadelesi ile harmanlanan aşkı da Dereli ailesinin hikayesi ile iç içe geçer.

Oyuncular:

Yapımını TMC Film’in, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği, senaryosunu Emre Özdür, Başar Başaran, yönetmenliğini Hakan İnan’ın yaptığı “Bir Zamanlar Kıbrıs” dizisinde, Ahmet Kural, Pelin Karahan, Serkan Çayoğlu, Gülper Özdemir, Tayanç Ayaydın, Devrim Saltoğlu, Hasan Küçükçetin, Deniz Baytaş, Miray Akay, Ahmet Somers, Sümeyra Koç, Hakan Güner, Nebil Sayın rol alıyor.

KIBRIS ZAFERE DOĞRU 16. BÖLÜM FRAGMANI

trt 1 izle dizi izle dizi haberleri trt dizileri Kıbrıs Zafere Doğru son bölüm izle bedava dizi izle Kıbrıs Zafere Doğru yeni bölüm izle