Kalpazan 2. Bölüm Tek Parça Full İzle! Show TV Kalpazan son bölüm izle!

HABER MERKEZİ
Kalpazan Show TV Dizi izle
Kalpazan 2. Bölüm Tek Parça Full İzle! Show TV Kalpazan son bölüm izle!

Kalpazan 2. bölümü Show TV ekranlarında 28 Ekim 2024 günü yayınlandı. Dizinin yeni bölümü (son bölüm) internete yüklendi. Kalpazan dizisinin 2. bölümünü tek parça ful izleyebileceğiniz link haberimizde.

Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Kalpazan dizisinin ilk bölümünde yaşananlar merak konusu oldu. 'Kalpazan'ın dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu ele aldık. Dizinin ilk bölümünü (yeni bölüm) izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Show TV Kalpazan 2. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

KALPAZAN 2. BÖLÜM KONUSU NEDİR?

Adem ailesini kazanmanın tek yolunun bir ev almak olduğuna inanmıştır, bu yüzden bir kereliğine para basmaya karar verir, bu işe Kartal’ı da ortak eder. Ancak sıradan bir adam için bu işler kolay değildir, sıkı bir plan yapması gereklidir. Arabasıyla çarptığı polis memuru Ayşe ise Kartal yüzünden ayaklarını kullanamaz hale gelmiştir.

 İki kardeş, her şeyi düzeltmek için şeytanın aklına gelmeyecek bir mekanda para basma işine girişirken, Adem bir taraftan ailesini toparlamaya çalışır. Boşanmak isteyen Canan’ı, estetik ameliyatı olmak için burnunu kıran Naz’ı hızlıca tekrar kazanmalıdır; ama nasıl? Her şeyi yoluna soktuğunu sanan Adem, paranın belayı da çekeceğinden habersizdir.  Yanlış hayat doğru yaşanır mı?

KALPAZAN DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Kalpazan'ın yapımcılığını Saner Ayar üstleniyor. Sema Ali Erol, Mahir Erol, Ayşenur Sıkı ve Türküler Özgül'ün kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosunda Timuçin Esen, Çağlar Ertuğrul, Şükran Ovalı, Deniz Baysal, Sarp Akkaya, Deniz Hamzaoğlu, İlker Kızmaz, Ali Seçkiner Alıcı, Osman Alkaş, Çağla Naz Kargı, İlker Yağız Selçuk gibi isimler yer alıyor.

KALPAZAN SON BÖLÜM (YENİ BÖLÜM) İZLE

Kalpazan dizisinin Show TV'de 28 Ekim 2024 Pazartesi günü yayınlanan 2. bölümünü (son bölüm) tek parça full izleyebileceğiniz link.

KALPAZAN 2. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ