Kalp Yarası 21. Bölüm İzle | ATV Kalp Yarası son bölüm tek parça full izle

Kalp Yarası

ATV dizisi Kalp Yarası'nın 21. bölümü 22 Kasım Pazartesi günü yayınlandı. İşte Kalp Yarası'nın 21. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link. Kalp Yarası 21. Bölüm İzle.

Kalp Yarası dizisinin 21. Bölümü atv ekranlarında 22 Kasım Pazartesi günü yayınlandı.

Kalp Yarası 20. Bölümde ne olmuştu?

Zehirlenen Ayşe'nin hayatı riske girerken Ferit zor bir seçim yapmak zorunda kalır. Bu seçim Ayşe'yi kahreder, Sancakzade Konağı'nda ise büyük bir üzüntüye sebep olur.

Hande Sancakzade Ailesi'nden intikamını almanın mutluluğu ile en yakın arkadaşı Betül'e hedefine koyar. Yaman'la Betül'ü ayırmak için her şeyi göze alan Hande'nin planı nedir?

Aldatıldığını gözleriyle gören Azade'nin ise Adnan'a bir sürprizi vardır. Azade'nin hazırladığı sürpriz ile Adnan'ı neler beklemektedir?

Kalp Yarası hakkında

Antakya'nın iki köklü ailesinin bitmek bilmeyen çatışmasının tam ortasına, hayatlarını değiştiren tertemiz aşklarını koyan Ferit ve Ayşe'nin yüreklere dokunacak aşk öyküsünü konu alan dizinin genel hikayesi sektörün duayenlerinden Tomris Giritlioğlu'nun imzasını taşıyor. Yapımını Süreç Film'in üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran, Toprak Can Adıgüzel, Şenay Gürler, Mahir Günşiray, Meltem Gülenç, Rıza Akın, Nail Kırmızıgül, Yonca Şahinbaş, İnanç Konukçu, Burçin Abdullah, Naz Sayıner, Melih Çardak, Zehra Yılmaz, Kemal Burak Alper yer alıyor.

Kalp Yarası 21. Bölüm İzle

ATV'de 22 kasım günü yayınlanan Kalp Yarası dizisinin 21. Bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link.

dizi izle Kalp Yarası dizisi dizi haberleri ATV dizileri dizi ATV kalp yarası izle kalp yarası son bölüm izle kalp yarası yeni bölüm izle atv izle