Kaderimin Oyunu yeni bölüm izle... Kaderimin Oyunu Kolaj Bölüm Tek Parça Full izle... Kaderimin Oyunu son bölüm tek parça full izle

Kaderimin Oyunu

Star TV'nin yeni dizisi Kaderimin Oyunu kolaj bölümüyle 21 Ocak 2022 Cuma günü izleyiciyle buluştu. Dizinin 5. bölümü yayınlanır yayınlanmaz internete yüklendi. Kaderimin Oyunu dizisinin yeni bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. Kaderimin Oyunu Kolaj Bölüm İzle.

Kaderimin Oyunu dizisinin kolaj bölümü Star TV ekranlarından 21 Ocak 2022 Cuma günü yayınlandı. Dizinin kolaj bölümünü izleyebileceğiniz link haberimizde.

Yönetmenliğini Emre Kabakuşak'ın üstlendiği Kaderimin Oyunu dizisinin yapımcılığını Nazlı Heptürk yapıyor. Yapımını NGM Medya’nın üstlendiği ‘Kaderimin Oyunu’nun yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Gül Abus Semerci kaleme alıyor.

Kaderimin Oyunu 5. Bölüm konusu

Cemal’in Asiye’yi öptüğü an yakalanmaları büyük panik yaşamalarına sebep olur. Uğur’un fotoğrafının dergide çıkması ise asıl tehlikenin habercisidir. Yaşadıklarını kaldıramayan Nergis’in öfkesini artık Asiye bile durduramazken, bundan en çok yara alan kişi ise yine kendisi olur. Asiye’nin karşısına çıkan davetsiz misafir gündeme bomba gibi düşerken, Demirhanların konağında da yeni bir sayfa açılacaktır.

Kaderimin Oyunu 4. Bölümde ne olmuştu?

Asiye’nin sakladığı kanlı bıçaktan kurtulma çabasıyla başlayan felaket zinciri, Cemal’in gerçeği öğrenme isteğini tetikler. Genç adamın konakta kalmaya devam etmesi, Nergis’i yeniden aile olabileceklerine dair ümitlendirirken, Asiye’yi de çocuklarının babasıyla yüzleşmeye mecbur bırakır. Fakat Asiye’nin bu hamlesi Cemal’in bastıramadığı duygularını ortaya çıkaracaktır.

Kaderimin Oyunu dizisinin konusu

Genç yaşında iki çocuğuyla mücadele veren, tüm yoksunluğuna rağmen kendini çocuklarının mutluluğuna adayan, onlara hem anne hem de baba olan Asiye’nin hayatı, gözünden sakındığı kızı Nergis’in başına gelen felaketle tepetaklak olur. Bunun üzerine kızını korumak uğruna, çocuklarıyla beraber dönüşü olmayan bir yolculuğa sürüklenen Asiye’nin yolu, kendilerine yardım eden hiç tanımadığı bir yabancı olan Mahir ile kesişir. İnsani duygularla onlara yardımcı olan ve arabasına alan Mahir, verdiği bu kararla hem kendisinin hem de Asiye ve çocuklarının kaderini değiştireceğinden henüz habersizdir. Mahir sayesinde Demirhan Konağına sığınan Asiye için bu bir kurtuluş değil, yepyeni bir savaşın başlangıcıdır.

Kaderimin Oyunu Kolaj Bölüm İzle

Kaderimin Oyunu dizisinin Star TV'de 21 Ocak 2022 günü yayınlanan Kolaj Bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link.

Kaderimin Oyunu yeni bölüm izle star tv izle Kaderimin Oyunu dizisi dizi haberleri dizi izle Kaderimin Oyunu son bölüm izle canlı dizi izle Kaderimin Oyunu izle