Can Yaman'ın yeni dizisi El Turco'da kim, hangi rolde?

Can Yaman Dizi Haberleri
Can Yaman'ın yeni dizisi El Turco'da kim, hangi rolde?

Aksiyon ve ihanetle dolu destansı bir drama olan El Turco, şubat 2025'te Gain platformunda yayınlanacak. Can Yaman'ın başrolünde olduğu dizide kimin hangi rolde olduğu merak ediliyor.

Takipçilerinde büyük beklenti yaratan El Turco dizisinde Can Yaman güçlü bir şekilde geri dönüyor. Yakın zamanda Cannes'da tanıtılan projeyi en çok konuşulan dizilerden biri olmayı vadediyor.

Orhan Yeniaras'ın romanından esinlenilen dizi, Osmanlı askeri Balaban Hasan'a odaklanıyor. Heybetli varlığı ve birçok dile hakim olmasıyla tanınan Balaban, yalnızca gücüyle değil aynı zamanda kurnazlığıyla da öne çıkıyor. Karakteri canlandıracak isim ise Can Yaman.

Uluslararası bir oyuncu kadrosuna sahip olan dizide Greta Ferro 'Gloria' karakterini canlandıracak.

Will Kemp'in 'Marco'yu oynayacağı dizide Dian arolünde Sai Bennet var. Prens Francesco'yu ise David Nyki canlandıracak.

EL TURCO'NUN KONUSU

Türk'ün konusu, Osmanlı İmparatorluğu tarihinde önemli bir an olan Viyana Savaşı etrafında geçiyor. İhanete uğrayan ve ölüm cezasına çarptırılan Balaban, kaçmayı başarır ve İtalyan Alpleri'ndeki küçük bir köye sığınır. Orada köylüler onu düşman olarak görmek şöyle dursun, onu karşılıyor ve önemsiyor, hayatını yeniden kurmasına olanak tanıyor. Balaban, köyün koruyucusu oluyor ve köylülerin, feodal ağalarının istismarcı vergilerine karşı isyan etmesini sağlıyor.