Camdaki Kız 20. Bölüm İzle | Kanal D Camdaki Kız Yeni Bölüm İzle | Camdaki Kız Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Camdaki Kız

Kanal D'nin yeni dizisi Camdaki Kız'ın 20. bölümü 18 Kasım 2021 Perşembe günü yayınlandı. İşte Camdaki Kız dizisinin 20. bölümünü tek parça izleyebileceğiniz link. Camdaki Kız 20. Bölüm izle.

Camdaki Kız dizisinin yeni bölümü olan 20. bölümü Kanal D'de 18 Kasım Perşembe günü yayınlandı.

CAMDAKİ KIZ 19. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Camdaki Kız 11 Kasım Perşembe günü yayınlanan 19. bölümünde Nalan, Sedat'ı döndürmek için gittiği havaalanında gerçeği görünce yıkılıyor.

Sedat, boşanmak istediğini itiraf edince Nalan, adeta cehennemi yaşıyor. Sedat'ın sözleriyle yıkılan Nalan, ona inandığı için büyük bir hayal kırıklığı ve pişmanlık yaşıyor. Sedat ve Nalan'ı yan masada dinleyen Feride, tüm olanları duyar. Nalan masayı terk ettikten sonra Sedat'ın karşısına geçen Feride, son derece ağır ve sert konuşuyor. Sedat, Feride'ye karşı kendisini savunurken, Feride, Nalan'ı korumakta son derece kararlıdır.  Sedat'tan intikam almak için bir kez daha yemin eder. 

Feride, Sedat'ın boşanmak istemesine karşı Nalan'ı korumak ve Sedat'ı yola getirmek için soluğu konakta alıyor. Rafet'in hiçbir şeyden haberinin olmaması ise işleri iyice karıştırır. Nalan'ı görmek isteyen Feride, Nalan'ın konakta olmadığını da öğrenince iyice çileden çıkar. Rafet tüm olanlara karşı öfkeli olsa da Feride'ye Nalan ve Sedat'ı birleştireceğine söz verir. Selen'in haberiyle Sedat'ın gideceğini öğrenen Nalan son anda Sedat'la konuşmaya karar verir. Havaalanına gelen Nalan, Sedat'ın uçağı kalkmadan yetişir ve onunla yüz yüze gelir. Ancak arkasına dönen genç kadın gördüğü gerçekle ihanete uğradığını anlar. 

CAMDAKİ KIZ DİZİSİNİN KONUSU

Nalan, sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş, hayatını varlık içinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olmuştur. Nalan, Türkiye’nin en büyük oteller zinciri Koroğlu’nun şirketinde mimar olarak çalışırken birden kendisini Sedat Koroğlu’yla evlilik arifesinde bulur. Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları karanlık sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da; kısa bir zaman sonra hayatları, gerçek bir karanlığa gömülecektir.

CAMDAKİ KIZ DİZİSİNİN KÜNYESİ

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız’da; Biricik'in yanı sıra; Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek’in oyuncu kadrosunda yer alıyor. Dizinin senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu kaleme alırken yönetmen koltuğunda ise Nadim Güç oturuyor.

CAMDAKİ KIZ 20. BÖLÜM İZLE

18 Kasım günü Kanal D'de yayınlanan Camdaki Kız dizisinin 20. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link.

CAMDAKİ KIZ 20. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Camdaki Kız son bölüm izle Camdaki Kız dizisi dizi haberleri kanal d dizileri dizi izle kanal d izle bedava dizi izle Camdaki Kız dizisi camdaki kız yeni bölüm izle