Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 9. Bölüm İzle | TRT 1 Barbaroslar yeni Bölüm tek parça full izle

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı

TRT'nin yeni dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nın 9. bölümü 18 Kasım Perşembe günü yayınlandı. Dizi yayınlanır yayınlanmaz internete yüklendi. TRT 1'de yayınlanan Barbaroslar dizisinin 9. bölümünü tek parça izleyebileceğiniz link haberimizde. Barbaroslar 9. Bölüm Full İzle.

TRT 1 ekranlarında yeni dizi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nın 9. bölümü 18 Kasım Perşembe günü yayınlandı.

BARBAROSLAR DİZİSİNİN 9. BÖLÜMÜNDE NE OLDU?

Papa’nın emriyle harekete geçen Kalimnos komutanı Pietro, Ebu Muhammed’i ve sırlı kitabı Roma’ya götürmek için yola çıkmıştı. Oldukça kalabalık bir askeri donanma ile yola çıkan Pietro, Kerpe Adası’nda Baba Oruç ve leventleriyle karşı karşıya gelmiş ve çarpışma kaçınılmaz olmuştu.

Sayıca yetersiz olan Baba Oruç ve leventler, Pietro’nun kitap ve Ebu Muhammed’le Roma’ya gitmesine Burak Reis’in de desteğiyle engel olmuş ve hem sırlı kitabı hem de Ebu Muhammed’i Pietro’nun elinden kurtarmıştı.

Büyük değişimlere sahne olacak olan İskenderiye’ye kazandığı zaferle varan Oruç ve Hızır’ı nasıl bir sürpriz beklemektedir? Yeni düzen getirecek ve yiğitleri epeyce zorlayacak kişi kim olacak?
Osmanlı’nın direkt yardımıyla zafer kazanan Oruç ve Hızır, Memlük komutanları tarafından nasıl karşılanacaktır?

Bunların yanı sıra Yorgo’nun İshak tarafından öldürüldüğünü öğrenen Despina, Isabel’i babasının yerini söylemekle suçlamış ve aralarındaki boğuşmada merdivenden yuvarlanarak düşmüştü. Despina’nın başına gelecek büyük felaket nedir?

İshak, Yorgo’yu öldürerek ailesinin intikamını almıştı fakat onu bekleyen tehlikelerden haberi olacak mıdır?
Tüm bunların yanı sıra kitabı tekrar ele geçiren Hızır’ın sırla arasındaki engeller kalkacak mıdır?
Akdeniz’in tamamına egemen olmak için amansız mücadelesini sürdüren Unita’nın Müslümanlara karşı olan yeni hamlesi ne olacaktır?

Kardeşini kurtarmak için savaşan Isabel, Unita’ya karşı ortak bir mücadele içinde olduğu Oruç’a nasıl yardım edecektir?

BARBAROSLAR DİZİSİNİN 8. BÖLÜMÜNDE NE OLMUŞTU?

Sırlı Kitabı ve Eshter’i, düşmanın elinden almak için baskın düzenleyen Baba Oruç, Hızır Reis ve leventler Kalimnos Kalesi’ne sızmışlardı. Baba Oruç, Eshter’i bulunduğu zindandan kurtarmış, Hızır Reis ve Niko ise Giovanni’in yardımı ile büyük bir tehlikeye atılıp Pietro’nun odasına girmiş ve kitabı saklanılan yerden almışlardı.

Antuan, Radko ve adamları, Kalimnos’tan çıkmak üzere olan Baba Oruç ve leventlerinin etrafını sarmıştı. Baba Oruç ve leventleri bu çemberi yarabilecek mi? Kalimnos’tan çıkmaya çalışırken onları nasıl tuzaklar bekliyor? Aynı anda Pietro tarafından kıstırılan Hızır Reis ve Niko kaleden çıkabilecekler mi?
Kalimnos baskını, İskenderiye’de nasıl karşılanacak? Baba Oruç’a verdiği gemi nedeniyle Kılıç Bey ve oğlu Şahin arasında neler olacak?

Diğer yandan İshak Ağa, ailesinin katili olarak gördüğü Yorgu’yu yakalamış ve boğazına hançerini dayamıştı. Yorgo buradan da kurtulabilecek midir yoksa onun için her şeyin sonu mu gelmiştir?

Barbaroslar dizisinin konusu

Midilli'den çıkan dört kardeşin, tehlikelere göğüs gererek yükselmelerini ve denizlerin fatihi olmalarını konu alan dizi; Sipahi Yakup Ağa'nın dört oğlu olan İshak, Oruç, Hızır ve İlyas’ın, Barbaros kardeşlere dönüşme serüvenini anlatacak.

Yapımcılığını ES Film'in yaptığı, yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca’nın üstlendiği, senaryosunu Mustafa Burak Doğu ve Ethem Arslan’ın yazdığı dizinin başrollerinde ise; Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yiğit Özşener, Yetkin Dikinciler, Pelin Akil Altan, Melis Babadağ, İsmail Filiz, Gülcan Arslan, Devrim Evin, Caner Topçu ve Bahadır Yenişehirlioğlu’nun yer aldığı, çekimleri Antalya, Marmaris ve İstanbul’da devam eden dizi

Barbaroslar 9. Bölüm İzle

TRT'de 18 Kasım'da yayınlanan Barbaroslar dizisinin 9. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link.

Barbaroslar yeni bölüm izle Barbaroslar dizisi dizi haberleri trt dizileri dizi izle trt 1 izle bedava dizi izle Barbaroslar dizisi trt 1