Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 14. Bölüm İzle... TRT 1 Barbaroslar yeni Bölüm tek parça full izle

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı

TRT dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nın 14. bölümü 23 Aralık Perşembe günü yayınlandı. Dizi yayınlanır yayınlanmaz internete yüklendi. TRT 1'de yayınlanan Barbaroslar dizisinin 14. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde.

TRT 1 ekranlarında yeni dizi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nın 14. bölümü 23 Aralık Perşembe günü yayınlandı. Merakla beklenen bölüm yayınlanır yayınlanmaz internete yüklendi.  TRT 1'de yayınlanan Barbaroslar dizisinin 14. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizin devamında. Peki 13. bölümde neler yaşandı?

Meryem’in kardeşi olduğuna ilişkin şüpheleri artan Pietro gerçeği öğrenmek için nasıl bir yol izleyecektir? Meryem ile Pietro’nun bir sonraki yüzleşmesi nasıl olacaktır? Hüma her fırsatta yapacağı ticaretin önüne taş koymaya çalışan Firuze’ye karşı Osmanlı’nın gücüyle büyük gözdağı vermişti. Karşılığında intikam arayışına giren Firuze’nin yeni hamlesi ne olacaktır? Memlük Emiri Karabay, ikazlarına karşın geri durmayan ve Osmanlı’nın gölgesi olarak Memlük topraklarında itibarını zedeleyen Oruç’u durdurabilecek midir? Meryem ile Hızır ise, bir türlü ulaşamadıkları harita parçalarının Midilli’de olduğu düşüncesiyle harekete geçmişti. Akdeniz’in kilidini açacak olan anahtarı bulmak için çıktıkları bu yolculuk aralarında başlayan aşkın da ilk filizini vermişti. Açıldıkları bu deryalarda peşlerini bırakmayan Pietro'nun ne gibi tuzakları olacaktır? Hızır ve Meryem, Midilli'de kitabın ve haritanın eksiğini tamamlayacak olan Piri Reis'e ulaşmayı ve onun kalemi ışığında Türklerin kızıl elması olan Akdeniz’in kapılarını aralamayı başarabilecek midir?

Barbaroslar dizisinin konusu

Midilli'den çıkan dört kardeşin, tehlikelere göğüs gererek yükselmelerini ve denizlerin fatihi olmalarını konu alan dizi; Sipahi Yakup Ağa'nın dört oğlu olan İshak, Oruç, Hızır ve İlyas’ın, Barbaros kardeşlere dönüşme serüvenini anlatacak.

Yapımcılığını ES Film'in yaptığı, yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca’nın üstlendiği, senaryosunu Mustafa Burak Doğu ve Ethem Arslan’ın yazdığı dizinin başrollerinde ise; Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yiğit Özşener, Yetkin Dikinciler, Pelin Akil Altan, Melis Babadağ, İsmail Filiz, Gülcan Arslan, Devrim Evin, Caner Topçu ve Bahadır Yenişehirlioğlu’nun yer aldığı, çekimleri Antalya, Marmaris ve İstanbul’da devam eden dizi

Barbaroslar 14. Bölüm İzle

TRT 1'de 23 Aralık'ta yayınlanan Barbaroslar dizisinin 14. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link.

Barbaroslar yeni bölüm izle Barbaroslar dizisi dizi haberleri trt dizileri dizi izle trt 1 izle bedava dizi izle Barbaroslar dizisi trt 1