Arka Sokaklar 607. Bölüm İzle... Kanal D Arka Sokaklar Son bölüm Tek Parça Full İzle

Arka Sokaklar

Kanal D ekranlarında Arka Sokaklar dizisinin 607. bölümü 10 Aralık 2021 Cuma günü yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Arka Sokaklar dizisinin 607. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link. Arka Sokaklar 607. Bölüm izle.

16. sezonuna giren Arka Sokaklar dizisinin merakla beklenen 607. bölümü 10 Aralık Cuma günü, Kanal D ekranlarında yayınlandı.

ARKA SOKAKLAR 606. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

3 Aralık 2021 Cuma günü yayınlanan Arka Sokaklar'ın 606. Bölümünde ekip, Selin'in kayıp olması yüzünden büyük üzüntü içinde!

Çıkan çatışmada yaralanan Samir’in tek derdi karısına ve kızına kavuşmaktır. Samir’in adamları tarafından ağır yaralanan İdris’in durumu ciddidir. Halide’nin İlyas’ı ziyaret etmek isteyeceğini düşünen Samir, hastaneye adamlarını gönderir. Adamlarının yakalanması ile bir darbe daha yiyen Samir’in yarası ağırlaşınca mecburen doktor çağırırlar. Gelecek olan doktor ise Cemal’den başkası değildir.

Yaşanan son olaydan sonra Selin için endişelen Mesut, onu vakadan uzak tutmak ister. Halide ve Leyla ise, Selin’in koruması altında olmak istemektedir. Selin koruma görevine devam edecektir. Mesut, Selin’e İdil ile arasında geçenleri anlatır. Duydukları karşısında Selin’in beklenmedik bir tepkisi olacaktır.

Sınıfta huzursuzluk çıkaran öğrencisini cezalandıran Pınar, öğrencinin babasının okulun sahibi ile olan yakınlığı sebebiyle okuldan atılır. Durumu kabullenemeyen Başak olaya el atarken gizemli biri tarafından gelen görüntüler olayın daha geniş kitlelere yayılmasına yol açacaktır.

Döviz bürosunda yaşanan soygun haberi ekibimizi alarma geçirir. Olay yerinde hayatını kaybeden Hilmi, Hüsnü’nün de tanıdığı bir emekli polistir. Vakaya Ceyhun ve Erdem isimli iki polis memuru da yardımcı olur. Olay yeri görüntülerini inceleyen ekibimiz Feraye isimli bir kadının soygundan bir hafta önce gittiği döviz bürosundaki davranışlarından şüphelenir.

ARKA SOKAKLAR 607. BÖLÜM İZLE

Arka Sokaklar dizisinin 10 Aralık günü yayınlanan 607. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

ARKA SOKAKLAR 607. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

arka sokaklar son bölüm izle video dizi izle arka sokaklar yeni bölüm izle kanal d izle dizi haberleri Arka Sokaklar dizisi bedava dizi izle