Arka Sokaklar 604. Bölüm İzle... Kanal D Arka Sokaklar Son bölüm izle... Arka Sokaklar Yeni Bölüm Tek Parça Full İzle

Arka Sokaklar

Kanal D ekranlarında Arka Sokaklar dizisinin 604. bölümü 19 Kasım 2021 Cuma günü yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Arka Sokaklar dizisinin 604. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link. Arka Sokaklar 604. Bölüm izle.

16. sezonuna giren Arka Sokaklar dizisinin merakla beklenen 604. bölümü 19 Kasım Cuma günü, Kanal D ekranlarında yayınlandı.

ARKA SOKAKLAR 603. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

12 Kasım 2021 Cuma günü yayınlanan Arka Sokaklar'ın 603. Bölümünde ekip, araştırmayı derinleştirip Samir'in peşine düşüyor!

Mesut, Selin ve müfettiş İdil izbe bir sokakta öldürülen kağıt toplayıcısı Javid üzerine araştırma yapmaya başlar. Javid’in ülkemizdeki tek yakını, Türkiye’ye göç etmeden önce ülkesinde hakimlik yapan Kadim’dir. Kadim ile görüşen Mesut bir sonuç elde edemez.

Müfettiş İdil’in istihbarat’tan edindiği bilgi ve Mesut ile Selin’in yaptığı araştırma sonucunda elde edilen deliller, cinayeti işleyenin İkbal adında bir göçmen olduğunu gösterir. Derinleştirilen araştırma ile İkbal’in çeşitli suçlar işleyen bir örgütün parçası olduğunu ve bu örgütün liderinin Samir olduğu anlaşılır. Samir ve İkbal’in asıl hedefinin Javid olduğuna inanmayan Mesut ve İdil, ekipten affını isteyen Cemal’in yardımı ile soruşturmayı derinleştirir.

Emekli polis Muhammer’in ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılması haberini alan Engin, eski şefinin başına ne geldiğini öğrenmek için olayı soruşturmaya başlar. Muhammer’in telefon kayıtlarından ulaşılan numara bir kız öğrenci yurdundan sinyal verir. Soruşturma için yurda giden Engin, yurt güvenliklerinin cesetleri ile karşılaşır. Yurtta görevli diğer güvenlik Davut ise ortadan kaybolmuştur. Tüm deliller suçlunun Davut olduğunu işaret eder. Ekip, işlenen cinayetlerin ve Muhammer’in yaralanmasının şüphelisi olarak Davut’un peşine düşer.

Arda görevdeyken İstanbul’u gezen Alexandra, bindiği taksinin şoförü tarafından dolandırılır. Alexandra’yı dolandıran şoför aynı zamanda taksiyi çalmış olan bir suçludur. Arda ve ekibimiz, Alexandra’yı kurtarmak için harekete geçer.

Türkiye’ye dönmek için eşi Asiye’yi ikna eden Metin, Latif’in mandırasında çalışmaya devam eder. Mandıraya gelen restoran zinciri sahibine büyük bir satış gerçekleştirir.

ARKA SOKAKLAR 604. BÖLÜM İZLE

Arka Sokaklar dizisinin 19 Kasım günü yayınlanan 604. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

ARKA SOKAKLAR 604. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

 

arka sokaklar son bölüm izle video dizi izle arka sokaklar yeni bölüm izle kanal d izle dizi haberleri Arka Sokaklar dizisi bedava dizi izle