Arka Sokaklar 603. Bölüm İzle... Kanal D Arka Sokaklar Son bölüm Tek Parça Full İzle

Arka Sokaklar

Kanal D ekranlarında Arka Sokaklar dizisinin 603. bölümü 12 Kasım 2021 Cuma günü yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Arka Sokaklar dizisinin 603. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link. Arka Sokaklar 603. Bölüm izle.

16. sezonuna giren Arka Sokaklar dizisinin merakla beklenen 603. bölümü 12 Kasım Cuma günü, Kanal D ekranlarında yayınlandı.

ARKA SOKAKLAR 602. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

5 Kasım 2021 Cuma günü yayınlanan Arka Sokaklar'ın 602. Bölümünde ekip, istismarla suçlanan Cemal konusunda büyük bir şok yaşıyor!

Cemal, Sude’nin hastanede verdiği ifade nedeni ile Hüsnü ve müfettiş İdil tarafından gözaltına alınır. Cemal ifadesinde tek hatırladığı şeyin Sude’nin evine girişi olduğunu söyler. Mevcut deliller Sude’nin ifadesini doğrular niteliktedir. Cemal, Ezgi’ye olay gecesi önce fotoğrafçı Ufuk’un sonra Sude’nin evine gittiğini itiraf eder. Ezgi, Cemal’in söyledikleri ve var olan deliller nedeniyle Cemal’e olan inancını kaybeder. Ekibimiz, tüm kanıtlar Cemal’i suçlu gösterse de olayın peşini bırakmaya niyetli değildir, fotoğrafçı Ufuk ve Sude’nin ailesi ile ilgili araştırma başlar.

Ekibimiz devriye sırasında gelen aile içi şiddet ihbarı ile olay yerine harekete geçer. Madde bağımlısı Adem, oğlu Furkan’ın önünde eşi Selvi’ye adeta işkence uygulamaktadır. Ekibimizi gören Adem evden kaçarken, Selvi hastaneye kaldırılır. Selvi’nin tedavisi devam ederken yakalanan Adem, çıkarıldığı mahkemede denetimli serbestlik kararı ile salıverilir. Selvi ve oğlu Furkan, ablası Kader’in yanına yerleşir. Durumu Engin’den öğrenen başak, boşanma davası için gönüllü olarak Selvi’nin avukatlığını üstlenir. Fakat Adem’in Selvi’den vazgeçme niyeti yoktur.

Müfettiş İdil’in, Cemal soruşturmasında sık sık Mesut’un yardımına başvurması Selin Komiserin dikkatinden kaçmamaktadır. İzbe bir sokakta işlenen bir cinayet için harekete geçen Mesut ve Selin, olay yerinde yine İdil ile karşılaşır.

ARKA SOKAKLAR 603. BÖLÜM İZLE

Arka Sokaklar dizisinin 12 Kasım günü yayınlanan 603. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

arka sokaklar son bölüm izle video dizi izle arka sokaklar yeni bölüm izle kanal d izle dizi haberleri Arka Sokaklar dizisi bedava dizi izle