Annemizi Saklarken 3. Bölüm İzle... Star TV Annemizi Saklarken son bölüm izle... Annemizi Saklarken yeni bölüm full izle

Annemizi Saklarken

Annemizi Saklarken dizisinin 3. bölümü 22 Aralık 2021 tarihinde Star TV'de yayınlandı. Dizinin ilk bölümü yayınlanır yayınlanmaz internete yüklendi. Annemizi Saklarken dizisinin 3. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. Annemizi Saklarken 3. Bölüm İzle.

Star TV'nin yeni dizisi Annemizi Saklarken'in 3. bölümü 22 Aralık 2021 tarihinde yayınlandı.

Annemizi Saklarken oyuncuları:

Hande Doğandemir, Kutsi, Yeşim Ceren Bozoğlu, Hatice Aslan, Ece Yaşar, Erdem Kaynarca, İncinur Sevimli, Ezgi Gör, Ezgi Tombul, Barış Taşkın, Semih Kızılkaya, Zümre Ertürk, Merve Sevin, Özgür D. Foster, Güngör Bayrak.

Annemizi Saklarken dizisinin konusu

Henüz çocuk sayılacak yaşta ilk bebeğini kucağına alıp, arkasından iki tane daha doğurmuş olan; şimdilerde ise Nişantaşı'nda tanınmış bir moda atölyesinde özel müşteri asistanı olarak çalışan Handan (Hande Doğandemir), Zerrin ve Dündar Demir'in evlilik yıldönümleri için evlerine elbise provasına gitmeye başlar.

Bu sürede Dündar’ın (Kutsi) ilgisini çeken Handan'ın ve çocuklarının hayatı, Zerrin ve Dündar'ın evlilik yıldönümü partisinden sonra değişecektir.

Annemizi Saklarken 3. Bölüm Full İzle

Star TV'de 22 Aralık'ta yayınlanan Annemizi Saklarken dizisinin 3. bölümünü full tek parça izleyebileceğiniz link.

star tv Annemizi Saklarken son bölüm izle dizi izle Annemizi Saklarken dizisi dizi haberleri Star TV dizileri Annemizi Saklarken yeni bölüm izle