Camdaki Kız 23. Bölüm İzle | Kanal D Camdaki Kız Yeni Bölüm İzle | Camdaki Kız Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Camdaki Kız

Kanal D'nin yeni dizisi Camdaki Kız'ın 23. bölümü 9 Aralık 2021 Perşembe günü yayınlandı. İşte Camdaki Kız dizisinin 23. bölümünü tek parça izleyebileceğiniz link. Camdaki Kız 23. Bölüm izle.

Camdaki Kız dizisinin yeni bölümü olan 23. bölümü Kanal D'de 9 Aralık Perşembe günü yayınlandı.

CAMDAKİ KIZ 22. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Camdaki Kızı dizi 22. Bölümde Nalan, babasını takip ederek Cana'yla buluşmasına şahit oluyor! 2 Aralık Perşembe günü yayınlanan Camdaki Kızı yeni bölümde neler oldu? Camdaki Kız son bölümüyle HD kalitede Kanal D'de! Camdaki Kız 22. Bölümüyle yeni bölümüyle ekrana geldi. Camdaki Kız 21. Bölüm full izle! Camdaki Kız son bölümde Sedat, Melisa'nın gerçek yüzünü ortaya çıkarmak onu tuzağa düşürüyor ve otel odasında beklemediği bir tepkiyle karşılaşıyor!

Nalan, Adil'i Cana'yla görmenin şokunu atlatamadan yaşayacağı yüzleşmelere hazır değildir. Melisa, Koroğlu Ailesi'yle her geçen gün daha da samimi olur. Muzo, ailesinin baskısıyla nasıl baş edeceğini bilemezken, Hayri'nin Melisa'yı görme ihtimalinden de tedirgin olur. Feride, Adil'in gizli gizli telefonla mesajlaşmasına karşı iyice şüphelenince daha yakın takibe alır. Adil'i köşeye sıkıştırmak isteyen Feride, talihsiz bir olay yaşar. 

Nalan, Feride'nin yaşadığı talihsiz kaza sonrası Adil'i takip edecektir. Kızından babasının neler yaptığını öğrenmesini isteyen Feride, Adil'in Sema'nın mezarlığına gittiğini Nalan'ın haber vermesiyle öğrenince yüreği ağzına gelir. Ancak Nalan, babasını takip etmeye devam eder. Meliha, Hayri'nin kapısına gelir. O sırada Hayri'nin evinde Rafet, Melisa'yla karşılaşacak mı? Nalan, babasını Cana'yla yakaladığı an ne yapacak?

CAMDAKİ KIZ DİZİSİNİN KONUSU

Nalan, sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş, hayatını varlık içinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olmuştur. Nalan, Türkiye’nin en büyük oteller zinciri Koroğlu’nun şirketinde mimar olarak çalışırken birden kendisini Sedat Koroğlu’yla evlilik arifesinde bulur. Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları karanlık sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da; kısa bir zaman sonra hayatları, gerçek bir karanlığa gömülecektir.

CAMDAKİ KIZ DİZİSİNİN KÜNYESİ

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız’da; Biricik'in yanı sıra; Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek’in oyuncu kadrosunda yer alıyor. Dizinin senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu kaleme alırken yönetmen koltuğunda ise Nadim Güç oturuyor.

CAMDAKİ KIZ 23. BÖLÜM İZLE

9 Aralık günü Kanal D'de yayınlanan Camdaki Kız dizisinin 23. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link.

Kaynak: Haber Global TV

Camdaki Kız son bölüm izle Camdaki Kız dizisi dizi haberleri kanal d dizileri dizi izle kanal d izle bedava dizi izle Camdaki Kız dizisi camdaki kız yeni bölüm izle  camdaki kız canlı izle