Sana Söz 5. Bölüm Full İzle

Sana Söz

Sana Söz dizisinin 5. bölümü Star TV ekranlarında 30 Kasım 2021 Salı günü yayınlandı. Dizinin ilk bölümü yayınlanır yayınlanmaz internete yüklendi. Sana Söz dizisinin 5. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. Sana Söz 5. Bölüm izle.

Star TV'nin yeni dizisi Sana Söz'ün 5. bölümü 30 Kasım Salı günü yayınlandı.

Sana Söz 5. bölümde ne oldu?

Ayşe’ye yönelik saldırı ile birlikte kartlar yeniden dağıtılır. Rıza ve Bora arasında adı konulmamış bir savaş başlar. Erdem bu savaşın dışında kalmak istese de Ayşe’yi kurtarması ile birlikte gelişen olaylar onu bir taraf seçmeye zorlar. Erdem-Elif arasındaki gerilim varlığını korurken, Erdem en büyük desteği Aslı’dan görecektir.

Saniye Azmi babanın uğradığı fiziksel şiddete dair izleri fark eder. Artık tehlike çanları Aysel için çalmaktadır. Elif ve Ömer Levent Gürsoy cinayeti nedeniyle yeniden işbirliği yapar. Elif Azmi babayla ilgili bildiklerini, Ömer ise Bora ve Duru arasındaki tanışıklığı birbirlerine söylemenin yollarını arar. 

Duru ve Umut’un doğum günü Karaca Ailesi’ni yeniden bir araya getirir ancak beklenmeyen bir misafir ile Elif ve Erdem arasında tekrar ipler kopma noktasına gelir. Duru’ya gelen sürpriz hediye onu geri dönülmez bir yola sürükleyecektir. Bora ve Rıza arasında beklenen hesaplaşma yaşanır.

Sana Söz 4. bölümde ne olmuştu?

Ayşe Erten'in sağlık durumunda meydana gelen değişim Rıza'yı yeni planlar yapmaya iterken; Elif ve Ömer şahidi bulmak için birlikte hareket edecektir. Erdem Ayşe davasının şahidiyle yaptığı konuşma sonrasında Rıza ile yüzleşir.

Azmi Baba'nın kaybolmasıyla Ömer ve Aysel arasında ortaya çıkan kriz giderek derinleşir. Aysel Azmi babayı huzurevine yollamak için Ömer’i bir kez daha ikna etmeye çalışır. Ancak Ömer Aysel’in hiç beklemediği bir çözüm yolu bulacaktır.

Duru, Bora'nın gerçek kimliğini öğrenmiş ve aralarındaki ilişki büyük bir çıkmaza girmiştir. Bora, Duru'yu kendisine inandırmanın yollarını arayacak; Duru ise büyük bir hayal kırıklığı içerisinde gerçeğin peşine düşecektir. Bu süreçte Umut ikiz kardeşinin mutsuzluğunun nedenini bulmak ve ona destek olmak için çabalar.

Elif'in programında yaşanan tehlike, Ömer ve Elif arasındaki bağı güçlendirirken; Erdem hem iş hem de aile hayatında bir yol ayrımının eşiğindedir.

Sana Söz dizisinin konusu

Sana Söz dizisinde, kendini mesleğine adamış cinayet büro amiri Ömer Duran (Erkan Petekkaya), gerçekleri aydınlatmaya çalışan başarılı programcı Elif Karaca (Nehir Erdoğan) farklı mesleklerde fakat aynı amaç için mücadele etmektedirler. Ömer, inandığı değerlere ihanet ettiğini düşündüğü Elif'le başta ters düşse de onu tanıdıkça, ondan etkilenecektir. Elif ise Ömer'den uzak durmaya çalıştıkça girdiği her mücadele ile ona daha çok yaklaşacaktır. Aralarındaki tüm farklara ve engellere rağmen ikili kanunsuzluğun, adaletsizliğin, vicdansızlığın ve suçluların karşısında masumları korumak için yan yana savaşacaklardır.

Başrollerini Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan’ın paylaştığı Star’ın yeni dizisi ‘Sana Söz’ün Yapımını O3 Medya’nın üstlendi.

Dizinin yönetmenliğini Şenol Sönmez üstlenirken senaryosunu ise Ali Erkan Ersezer ve Sertaç Sayın kaleme alıyor.

Sana Söz 5. Bölüm Full İzle

Star TV ekranlarında 30 Kasım günü yayınlanan Sana Söz dizisinin 5. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link.

Sana Söz 5. Bölüm Fragmanı İzle

Kaynak: Haber Global TV

Sana Söz yeni bölüm izle Sana Söz son bölüm izle dizi haberleri star dizileri Sana Söz dizisi dizi izle sana söz izle