Yasak Elma 122. Bölüm izle

Yasak Elma

Fox'taki Yasak Elma dizisinin merakla beklenen 122. bölümü yayınlandı. İşte 29 Kasım 2021 Salı günü yayınlanan Yasak Elma dizisinin 122. bölümünü tek parça izleyebileceğiniz link. Yasak Elma 122. Bölüm İzle.

Yasak Elma dizisinin merakla beklenen 122. bölümü 29 Kasım 2021 Pazartesi tarihinde Fox ekranlarında yayınlandı.

YASAK ELMA 122. BÖLÜMDE NE OLDU?

Çağatay’ın mahkemede yaptığı açıklama sonrası Yıldız neye uğradığını şaşırır. Doğan bu olayın tesadüf olmadığından şüphelenirken, Çağatay ve Yıldız’ın ayrılmaması için kendince bir çözüm bulur…

YASAK ELMA 121. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Yıldız, Kumru’nun şahitliğiyle boşanmayı kabul etmez. Kumru ise Çağatay ve Yıldız’ın bir an önce ayrılmasını istiyordur. Doğan ve Yıldız’ın yakınlaşması herkesin dikkatini çekerken, Kumru bambaşka bir plan yaparak bütün dengeleri değiştirecektir…

YASAK ELMA'NIN KONUSU

Ender’in ve Yıldız’ın ortadan kaybolmasıyla meydan tamamen Şahika’ya kalmıştır. Şahika gelecekle ilgili planlarını ilmek ilmek dokurken, Halit’i ve çocuklarını avucunun içine almış, Halit’le evlilik hazırlıkları içindedir.

Yıldız hamiledir ve bebeğine bir zarar gelmemesi için hamilelik dönemini herkesten uzakta bir köyde geçirmektedir. Bebeğini sağlıkla dünyaya getirmek ve bütün kötülüklerden uzak durmak tek amacıdır. Yıldız’ın aldığı radikal karar, bir gece kapısının çalmasıyla değişir.

Ender geçirdiği kaza sonrası uzun süre felç kalmış, zamanını azimle iyileşmeye ve ona zarar veren düşmanından intikam almaya adamıştır. Karşısındaki düşmanın gücüyle tek başına baş edemeyeceğini anladığından, kendine gelir gelmez Yıldız’ın yanına gider.

Ender başına gelenleri Yıldız’a anlatır ve bir zamanların en büyük iki düşmanı, Şahika ve arkasındaki güce karşı iş birliği kararı verirler.

YASAK ELMA 122. BÖLÜM İZLE

Yasak Elma dizisinin 29 Kasım Pazartesi günü yayınlanan 122. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

YASAK ELMA 123. BÖLÜM FRAGMANI

 

Yasak Elma son bölüm tek parça izle Yasak Elma dizisi dizi izle dizi haberleri dizi fox dizileri fox yasak elma izle fox izle Eda Ece