Teşkilat 24. Bölüm İzle

Teşkilat

TRT'nin yeni dizisi Teşkilat'ın 24. bölümü 28 Kasım 2021 Pazar günü yayınlandı. Teşkilat dizisinin yeni bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. Teşkilat dizisi 24. Bölüm tek parça full izle.

Teşkilat dizisinin 24. bölümü 28 Kasım Pazar günü TRT 1 ekranlarında yayınlandı.

Dizinin özel olarak tasarlanan, gerçek bir operasyon gerçekleştirilebilecek titizlikte hazırlanan tüm mekanları, Ankara’da bulunuyor.

Türkiye’nin kalbinde ilk kez bu büyüklükte dev bir prodüksiyon gerçekleşiyor. Ülkemizin başkenti ilk kez bu kadar büyük bir prodüksiyona ev sahipliği yaparken, MİT’in savaş teknolojisinde kullandığı bazı yöntemler de ilk kez bu dizi ile ekrana taşındı.

Teşkilat 24. Bölümde ne oldu?

“Masal gibi bir düğünün ardından Dilek ve Taner’i balayına göndermek isteyen Halime kolları sıvar… Halime’nin çabaları sonucunda Dilek ve Taner’i nasıl bir balayı beklemektir?

Diğer yandan Kenan’a ulaşamayan Elif, endişeyle onu aramaya başlar. Elif’in çabalarının sonuçsuz kalmasıyla Ciritçi  Abdullah ve ailenin kalanı da arama çalışmalarına dahil olur. Kenan’ın ortadan kaybolmasının ardından aileyi bekleyen sürpriz ne olacaktır? 

Asya’nın kaçtığını fark eden Mezarcı İlyas ve oğulları, soluğu Ramazan’ın evinde alır. Yaşanan bu olaylar  sonucunda Ramazan ve Asya nasıl bir maceraya sürüklenecektir?”

Teşkilat 23. Bölümde ne olmuştu?

Ekip Yağmur’un kurtarılmasıyla mutluluk yaşarken  Ebru’ya düzenlenen saldırının haberiyle sarsılır. Uzay, Ebru’nun ve bebeğin sağlığı için endişelenmektedir. Zorlu ve uzun bir ameliyatın sonucunda gelen acı haber herkesi derin bir üzüntüye boğar. 

Saldırının failinin bulunması için tüm birimler seferber edilir. Hakkı elde edilen ipuçları sonucunda failin izini sürer ve öğrendiği gerçekle hayatının en zor kararını vermek zorunda kalır. 

Boş durmayan Yıldırım ise yabancı büyükelçilerle yaptığı görüşme sonucunda Doğu Akdeniz’de Türkiye’yi köşeye sıkıştıracak yeni planı için harekete geçer.

Moskova’da Şirket yetkililerinin de katılacağı Doğu Akdeniz konulu gizli toplantının istihbaratıyla Ankara hareketlenir. Serdar ve Zehra bu toplantıya katılan kişilerden birini ele geçirmek için plan kurar. 

Teşkilat 24. Bölüm Full İzle

Teşkilat dizisinin 28 Kasım Pazar günü yayınlanan 24. Bölümünü tek parça full olarak izleyebileceğiniz link.

ÖNEMLİ NOT: TRT'nin linkteki TRTizle sitesine Facebook, Google ya da Apple ID'nizle giriş yapmanız gerekmektedir. Bu hesaplardan biriyle giriş yapıldığında dizi ücretsiz olarak olarak seyredilebilmektedir.

‘TEŞKİLAT’ - KÜNYE

Yönetmen : Yağız Alp Akaydın

Yapımcı: Timur Savcı & Burak Sağyaşar

Yapım: TIMS&B Productions

Senaryo : Teşkilat Yazı Grubu

Müzik : Atakan Ilgazdağ

Uygulayıcı Yapımcı: Fatmanur Sevinç

Görüntü Yönetmeni: Aras Demiray

Genel Sanat Yönetmeni : Nilüfer Çamur

Oyuncular : Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Nihat Altınkaya, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say ve Yavuz Bingöl

Teşkilat 24. Bölüm Fragmanı İzle

trt 1 izle Teşkilat dizisi dizi izle dizi haberleri trt dizileri trt teşkilat son bölüm izle bedava dizi izle teşkilat yeni bölüm izle trt izle teşkilat izle