Elbet Bir Gün 4. Bölüm Full İzle

Elbet Bir Gün Dizi Haberleri

Fox TV'nin yeni dizisi Elbet Bir Gün'ün 4. bölümü 28 Kasım 2021 Pazar günü yayınlandı. Merakla beklenen Elbet Bir Gün dizisinin yeni bölümü internete yüklendi. Elbet Bir Gün'ün 4. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. Elbet Bir Gün 4. Bölüm İzle.

Elbet Bir Gün dizisinin 4. bölümü 28 Kasım pazar günü Fox TV kanalında yayınlandı. Dizinin 4. bölümünü tek parça izleyebileceğiniz link haberimizde.

Elbet Bir Gün 3. Bölümde ne olmuştu?

Cemil, Mevsim’in de yardımıyla bu konuğun kim olduğunu öğrenmeye çalışır. Mehmet, kardeşi Serdar’la başa çıkmaya uğraşırken bir yandan da şirketlerinin batmaması için uğraşır. Gizem ve Nesime birbirlerini yeniden tanımaya başlarlar. Gizem’in öfkesi zaman zaman yerini merhamete bırakır ama Hacer’in ölümü ikisinin arasında büyük bir soruna sebep olacaktır. Ahmet ise babasını kurtarmak için kendi planını devreye sokar ve iki kız kardeşi büyük bir tehlikeye atar…

Elbet Bir Gün dizisinin konusu

Kapadokya’nın bir kasabasında, metruk bir gecekondunun bodrumunda aynı aileye ait beş ceset bulunur. Bundan on beş yıl önce öldürülen ailenin geride kalan iki ferdi Feride (Sinem Ünsal) ve Nesime (Şebnem Bozoklu) ise kayıptırlar. Gazeteci Murat Güven’in (Kenan Acar) olayı “Kayıp Hayatlar” adlı programında ele almasıyla, Nesime’nin eski kocası zalim Cemil Bey (Ömer Genç) on beş yıldan bu yana kayıp olan kız kardeşlerin peşine düşer.

Feride, yeni bir kimlikle kendisine yeni bir hayat kurmuş ve çok güzel bir evlilik yapmıştır. Büyük bir aşkla bağlı olduğu kocası Mehmet’in (Burak Yamantürk) de geçmişinden gelen sırları vardır. Nesime ise kardeşinin tersine hayalini kurduğu yaşantıya hiçbir zaman erişememiştir.

Hayatta kalmak ve sevdiklerini korumak için, gerçek kimliklerinin ortaya çıkmasını engellemeye çalışan iki kadının hayatları program yayınından sonra geri dönülmez bir biçimde alt üst olur.

Feride (Sinem Ünsal), can korkusuyla eniştesi Cemil’in (Ömer Genç) yanından kaçtıktan sonra adını Gizem olarak değiştirmiştir. Kendine yeni bir hayat kuran genç kadının mutlu bir evliliği vardır. Gizem, bir TV programında bütün ailesinin öldürülmüş olduğunu ve Cemil’in hala onun ve aşığıyla kaçmış olan ablası Nesime’nin (Şebnem Bozoklu) peşinde olduğunu öğrenir. Nesime ve Feride’nin yolları yıllar sonra tekrar kesişir… Gizem, kendisinin ve ablasının gerçek kimlikleri ortaya çıkmasın diye uğraşırken, kocası Mehmet’in (Burak Yamantürk) de eşinden gizlediği geçmişinden gelen sırları vardır…

Elbet Bir Gün dizisinin künyesi

Yapım Firması: Most Production »
Yapımcı: Gül Oğuz
Yönetmen: Gül Oğuz
Senaryo: Yusuf Reha Alp, Funda Alp (bölüm hikayesi ve tretman), Didem Kaplan (bölüm hikayesi ve tretman)
Müzik:
Cast Ajansı /Direktörü:

Karakterler (Oyuncular):
Gizem Kılıçlı (Sinem Ünsal)
Nesime (Şebnem Bozoklu)
Mehmet (Burak Yamantürk)
Cemil (Ömer Genç)
Muhammet Uzuner
Değer Soysal Alp
Ömer Genç
Helin Kandemir
Talha Karcı
Yağmur Özbasmacı
Osman Karakoç

Elbet Bir Gün 4. Bölüm Full İzle

Elbet Bir Gün dizisinin 28 Kasım günü Fox TV'de yayınlanan 4. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link.

Elbet Bir Gün 4. Bölüm Fragmanı İzle

Elbet Bir Gün dizisi fox dizileri dizi haberleri dizi izle Elbet Bir Gün yeni bölüm izle Elbet Bir Gün son bölüm izle elbet bir gün izle