Galatasaray 1 puan kurtarabildi

Galatasaray Kayserispor Süper Lig
Galatasaray 1 puan kurtarabildi

Galatasaray ile Kayserispor Süper Lig'in 25. haftasında karşı karşıya geldi. Zorlu müsabaka 1-1 berabere tamamlandı.

Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray evinde Kayserispor'u konuk etti. Mücadele 1-1 berabere tamamlandı.

Galatasaray, Teknik Direktör Domenec Torrent’in yönetiminde çıktığı 5 maçta 3 mağlubiyet, 2 beraberlik aldı.

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Galatasaray sahasında karşı karşıya geldiği Kayserispor’a 1-0 yenildi. Bu maçla birlikte Teknik Direktör Domenec Torrent, sarı-kırmızılıların başında 5. karşılaşmasına çıktı. Cimbom, söz konusu mücadelelerde 3 mağlubiyet, 2 beraberlik elde etti.

6 maçtır kazanamıyor

Spor Toto Süper Lig’de Kayserispor ile berabere kalan Galatasaray, ligde 6 maçtır 3 puan alamıyor.
Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Galatasaray sahasında karşılaştığı Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı. Bu maçla birlikte sarı-kırmızılıların kötü seri devam etti. Ligde son olarak evinde Antalyaspor’u mağlup eden Galatasaray daha sonra oynadığı 6 mücadelede 4 mağlubiyet, 2 beraberlik aldı. Cimbom bu süreçte Giresunspor, Hatayspor, Kasımpaşa ve Trabzonspor'a yenilirken, Alanyaspor ve Kayserispor ile de berabere kaldı.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’de oynadığı son 14 karşılaşmada 7 mağlubiyet, 6 beraberlik ve 1 galibiyet aldı.

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Galatasaray, Nef Stadyumu’nda mücadele ettiği Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı. Süper Lig'de oynadığı son 14 karşılaşmada 1 galibiyet alan Cimbom, söz konusu müsabakalarda 7 mağlubiyet, 6 beraberlik elde ederken, tek 3 puan sevincini de Antalyaspor karşısında yaşadı.

Galatasaray, Süper Lig’in 26. haftasında deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak.

Yönetim protesto edildi

Galatasaray-Kayserispor maçında sarı-kırmızılı taraftarlar, yönetim aleyhinde tezahüratlarda bulundu ve istifaya davet etti.

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray Nef Stadyumu'nda Kayserispor ile karşılaştı. Sarı-kırmızılılar mücadeleden 1-1 berabere ayrıldı. Müsabakada sarı-kırmızılı taraftarlar, yönetim ve futbolcular aleyhinde tezahüratlarda bulundu. Yönetimi istifaya davet eden taraftarlar, sergiledikleri performanstan dolayı da futbolcular için, 'Formayı çıkarın öyle oynayın' tezahüratları yaptı.

21 bin 382 seyirci izledi

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Galatasaray ile Kayserispor arasında oynanan karşılaşmayı 21 bin 832 taraftar izledi.

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Galatasaray, evinde Kayserispor ile karşı karşıya geldi. Bu mücadelede sarı-kırmızılı taraftarlar takımını yalnız bırakmadı. Taraftarlar oynanan futboldan dolayı oyuncular ve yönetime tepki gösterdi. Nef Stadyumu’ndaki müsabakayı ise toplam 21 bin 832 taraftar stadyumdan takip etti.

6. golünü attı

Galatasaray’ın Mısırlı futbolcusu Mustafa Muhammed Kayserispor maçında attığı golle bu sezon ligdeki 6. golünü kaydetti.

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Galatasaray, Nef Stadyumu’nda karşılaştığı Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı. Mücadele 1-0 geriye düşen sarı-kırmızılıların berberlik golü Mısırlı futbolcu Mustafa Muhammed’den geldi. Müsabakanın 84. dakikasında sahneye çıkan Muhammed, sol taraftan kullanılan köşe vuruşunda ceza sahası içinde iyi yükseldi ve kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 24 yaşındaki futbolcu böylece Süper Lig’deki gol sayısını da 6’ya çıkardı.

Maça yedek başlayan Mustafa Muhammed, 59. dakikada Bafetimbi Gomis’in yerine oyuna dahil olmuştu.

Maçtan dakikalar

8. dakikada sağ kanatta topu alan Babel’in ceza sahası içi arka direğe ortasında topla buluşan Gomis’in direkt yaptığı vuruşta meşin yuvarlak üstten auta çıktı.

10. dakikada Kerem’in pasında ceza sahası dışında topu alan Feghouli’nin savunma oyuncusunu çalımlayarak ceza sahası içinde yaptığı vuruşu kaleci Bilal oyun alanı içine çeldi.

37. dakikada Feghouli’nin pasında ceza sahası içinde topu alan Gomis’in dönerek yaptığı vuruşta meşin yuvarlak direğin yanından dışarı gitti.

48. dakikada Patrick van Aanholt’un sol taraftan ceza sahası içine açtığı ortada Gomis’in kafa vuruşunda meşin yuvarlak direğin üstünden auta çıktı.

60. dakikada sağ taraftan Boey’in ceza sahası içine açtığı ortada Babel’in vuruşunda top savunmadan sekerek Kerem’in önünde kaldı. Kerem’in yaptığı vuruşta meşin yuvarlak kaleci Bilal’de kaldı.

62. dakikada sağ kanattan topu alarak ceza sahası içine topla giren Babel, sağ tarafta meşin yuvarlağı Kerem’e bıraktı. Kerem’in vuruşunda topu kaleci Bilal kornere çeldi.

64. dakikada ceza sahası dışında topu alan Kerem’in plase vuruşunu kaleci Bilal son anda kornere çeldi.

69. dakikada Carole’un sol taraftan ceza sahası içine açtığı ortada arka direkte Cardoso’nun gelişine yaptığı vuruşta top ağlara gitti. 0-1

74. dakikada rakipten topu kaparak ceza sahası içine giren Berkan Kutlu’nun yaptığı vuruşta kaleci Bilal topu kornere çeldi.

84. dakikada Kerem’in sol taraftan kullandığı köşe vuruşunda, ceza sahasında kafayı vuran Mustafa Muhammed topu ağlara gönderdi. 1-1

Maçta başka gol olmayınca müsabaka 1-1 berabere tamamlandı.

İLK 11'LER

Galatasaray: Pena, Boey, Marcao, Nelsson, Van Aanholt, Taylan, Berkan, Feghouli, Babel, Kerem, Gomis.

Kayserispor : Bilal, Onur, Mert, Hosseini, Carole, Attamah, İbrahim, Cardoso, Ramazan Civelek, Bertolacci, Mustafa

 

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Kayserispor maçı Kayserispor Galatasaray Süper Lig