Xiaomi 15 Pro: Özellikleri ve Ayrıntıları Gün Yüzüne Çıktı!

Xiaomi 15 Pro: Özellikleri ve Ayrıntıları Gün Yüzüne Çıktı!

Xiaomi 15 Pro lansmanına kısa bir süre kaldı. Xiaomi'nin yeni amiral gemisi olacak olan 15 Pro'nun şarj ve işlemci özellikleri dikkat çekti.

Her yıl yeni model serisiyle kullanıcılarının karşısına çıkan Xiaomi, bu sene de Xiaomi 15 ailesini tanıtmak için çalışmalarına devam ediyor. Lansmana doğru ilerleyen Çinli firma, Xiaomi 15 Pro modeline dair bazı bilgileri kamuoyuyla paylaştı.

120W Hızlı Şarj Desteği!
Digital Chat Station tarafından aktarılan bilgilere göre, Xiaomi 15 Pro 5400 mAh kapasiteli bir bataryaya sahip olacak. Ayrıca bu batarya, 120W kablolu ve 100W kablosuz hızlı şarj desteği sunacak.

Yeni Nesil İşlemci ve 2K Ekran
Xiaomi 15 Pro'nun, Qualcomm’un henüz tanıtılmamış yeni nesil işlemcisi Snapdragon 8 Gen 4 ile geleceği ifade ediliyor. Snapdragon 8 Gen 4’ün resmi tanıtımının ardından piyasaya sürülecek olan Xiaomi 15 ailesi, bu işlemci ile donatılacak. Ayrıca, 15 Pro modelinde 2K çözünürlüğünde bir ekran bulunacak.

OmniVision İmzası Taşıyan Üçlü Kamera Sistemi
Kamera özelliklerine dair sızdırılan bilgilere göre, Xiaomi 15 Pro üç adet kameraya sahip olacak. Ana kamerada 50 Megapiksellik bir sensör kullanılacak ve buna ek olarak yine 50 Megapiksellik iki adet kamera daha yer alacak.

Xiaomi 15 Pro hakkında şu an için bilinenler bunlarla sınırlı. Lansman tarihine kadar daha fazla bilginin ortaya çıkması bekleniyor.