Samsung'dan Cep Telefonlarında Devrim Gibi Yenilik!

Teknoloji Haberleri
Samsung'dan Cep Telefonlarında Devrim Gibi Yenilik!

Samsung kullanıcıları sevindirecek gelişmeye imza attı. Artık telefonlarına 7 yıl boyunca güncelleme desteği verecek. İşte güncelleme alacak modeller...

Samsung firması yaz başında tanıttığı Galaxy 24 serisi ve One Ul güncellemesiyle birlikte bir dizi yeniliklere imza attı. Samsung cihazlar daha önce 2 yıl işletim sistemi, 4 yıl güvenlik güncellemesi alırken Galaxy S24 ile bu sistem değişti. Galaxy S24 7 yıl boyunca güncelleme alarak güncel kalabilecek.

Galaxy S24 serisinin satış rekoru kırmasının perde arkasında Galaxy AI özelliğinin etkisi olmuş olsa da telefonun yedi yıl boyunca güncelleme alacak olması da büyük bir etken oldu. Kullanıcılar artık telefon alırken özelliğinin yanı sıra ne kadar süre güncelleme alacağına da bakıyor. Aldığı telefona binlerce lira yatıran tüketici telefonuna yeni güncellemelerle yeni özelliklerin gelmesini bekliyor. Google Pixel model telefon ve tabletler için uzun zamandır uyguladığı 7 yıl güncelleme desteğinin Samsung'a da gelmiş olması marka güvenirliliğini ve pazar payını arttırmasını sağladı.

İşte yedi yıl Android ve One UI güncellemesi alacak Galaxy cihazlar:

Galaxy S24
Galaxy S24+
Galaxy S24 Ultra
Galaxy Z Fold 6
Galaxy Z Flip 6