iPad ve iPhone Kullanıcıları Tehdit Altında!

iphone
iPad ve iPhone Kullanıcıları Tehdit Altında!

Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezi, iPad ve iPhone kullanıcılarını etkileyen güvenlik açığını tespit ettiğini duyurdu.

Apple kullanıcıları dikkat! Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezi resmi X hesabı, iPad ve iPhone kullanıcılarını kötü etkileyecek bir güvenlik açığı tespit ettiğini duyurdu.

USOM, iOS Güvenlik Açığını Tespit Etti!
Splicecom’un Maximiser Soft PBX, iPCS ve iPCS2 ürünlerinde tespit edilen güvenlik zafiyetleri, siber saldırganlara kapı aralayabilecek potansiyel riskleri taşıyor. Söz konusu güvenlik açıklıkları, v1.5 versiyonu ve öncesini kullanan Maximiser Soft PBX, iOS Uygulaması için v1.3.4 versiyonu ve öncesini kullanan iPCS, ve iOS Uygulaması v2.8 versiyonu ve öncesini kullanan iPCS2 ürünlerini etkiliyor.

Hacker Saldırıları İOS Kullananları Tehlike Altına Sokuyor

Tespit edilen güvenlik açıkları, kötü niyetli hackerların saldırılarını gerçekleştirmelerine olanak tanıyabilir ve tüm işletim sistemini kullananları tehlikeye atabilir. Söz konusu güvenlik açıklıkları için gerekli önlemlerin alınmaması durumunda, kullanıcılar ve sistem yöneticileri ciddi siber tehditlere maruz kalabilir.

Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezi (USOM), bu konuda kullanıcıları ve sistem yöneticilerini bilgilendirdi.