18 Nisan'da çıkacak Honor Magic 6 Pro için ilk indirim haberi geldi

Teknoloji Haberleri
18 Nisan'da çıkacak Honor Magic 6 Pro için ilk indirim haberi geldi

Kamera performansıyla dikkatleri çeken Honor Magic 6 Pro'nun Türkiye'deki fiyatı henüz açıklanmadı ancak bir satış kanalı ön kayıt yaptıranlara 3 bin lira indirim uygulayacağını duyurdu.

Merakla beklenen Honor Magic 6 Pro optik görüntü sabitleme sisteminin yanı sıra F/1.4 diyaframlı 50 megapiksel çözünürlüğündeki ana kamerasıyla dikkat çekiyor.

Fotoğraf ve video çekimlerinde sarsıntıyı en aza indirebilen bu özelliğin yanı sıra 2.5 kat optik yakınlaştırma yapabilen Magic 6 Pro'nun 180 megapiksellik perisktop telefoto kameraya verdiği destek de hiç şüphesi bu alanda bir yenilik olarak göze çarptı. Bu kamerada da optik görüntü sabitleme özelliği mevcut.

Bitmedi. Telefonda bir de üçüncü bir kamera var. Yine 50 megapiksel çözünürleğe sahip ultra geniş açı bir kameradan söz ediyor. Saniyede 60 kare 4K video kaydedebilen telefonun ön tarafında da 50 megapiksellik bir kamera bulunuyor. Ön kamerayla da 30 kare 4K video çekebilmek mümkün.

Pil kapasitesi 5.600 mAh olan telefonun stereo destekli hoparlörleri de var.

Hızlı kablolu ve kablosuz şarj edilebilen telefon var olan telefonlar arasında en üst seviyedeki akıllı telefonlardan biri olarak gösteriliyor.

Merakla beklenen telefon Türkiye'de ve dünyada aynı anda 18 Nisan 2024'te piyasaya sürülecek.

18 Nisan'da çıkacak Honor Magic 6 Pro için ilk indirim haberi geldi - Resim : 1