Ünlü oyuncu Merve Boluğur makyajsız haliyle mest etti! İşte o fotoğraf

Cesur sosyal medya paylaşımları ve çarpıcı açıklamalarıyla sık sık gündem olmayı başaran ünlü oyuncu Merve Boluğur, doğal güzelliğini ortaya koyan bir paylaşıma imza attı.

Son Güncelleme:

Son olarak Muhteşem Yüzyıl dizisinde rol alan Merve Boluğur, 6 yıldan beri ekranlardan uzak duruyor. Bir süre önce açtığı YouTube kanalından yayınladığı videolar ve sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla hayranlarıyla buluşan Boluğur, dekolteli ve cesur pozlarıyla sık sık gündeme geliyor. 

Instagram hesabından günlük hayatına dair fotoğraflar yayınlayan 33 yaşındaki oyuncu, son paylaşımıyla doğal güzelliğini gözler önüne serdi. 

Bir dönem kozmetik sektörüne atılan ve kendi adını taşıyan markasını kuran Merve Boluğur, burada istediğini bulamıştı. Kozmetiğe düşkünlüğü nedeniyle böyle bir adım attığını belirten Boluğur, her zamanki gibi kırmızı rujundan vazgeçmedi.

Sosyal medya hesabını aktif kullanan güzel oyuncu, beğeni toplayan paylaşımına "ne güzel bir gün" notunu ekledi. 

Yakında şarkıcılığa adım atmaya hazırlanan oyuncu, yeni şarkılarını yayınlanacağı tarihi henüz açıklamadı. 

MERVE'DEN SEKSİ BAKMAK İSTEYENLERE TAVSİYELER

Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından soru-cevap etkinliği düzenleyen oyuncu, kendisi gibi seksi bakmak isteyenlere ipuçları verdi. Boluğur, takipçisinin "Senin gibi seksi bakmak isterdim ama beceremiyorum" yorumuna “Kafanı eğ, ben buyum işte de, içindeki kadını çıkar" karşılığını verdi.

33 yaşındaki oyuncu, "Ruh hastası gibi gülüyorsun. Çok hoşuma gidiyor lütfen değiştirme!" yorumuna ise "Öyle söyleme... Dünyanın en çekici gülümsemesi" dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber