Youssef En-Nesyri Haberleri

Yusuf en-Nusayri 1 Hairan 1997 tarihinde dünyaya gelmiş Sevilla takımında forvet pozisyonunda görev yapan Faslı millî futbolcudur.

Profesyonel kariyerine 2016 yılında Málaga B kulübünde başladı. Daha sonra sırasıyla Málaga, Leganés ve Sevilla kulüplerinde oynadı.

Kariyerinde 228 maça çıkmış ve 70 gol atmıştır.

En Nesyri ilk 11'de mi? Fenerbahçe Lille maçı saat kaçta, hangi kanalda? En-Nesyri, ilk idmanını yaptı En-Nesyri zirveye yerleşti! Rekor kırıldı En-Nesyri, İstanbul'a geldi Fenerbahçe'den En-Nesyri paylaşımı Fenerbahçe transferi açıkladı Fenerbahçe En-Nesyri'ye kavuşuyor! Youssef En-Nesyri için uçuş ve sağlık kontrolü planı yapıldı Youssef En-Nesyri İstanbul'a ne zaman geliyor? Sevilla'dan flaş En-Nesyri açıklaması En-Nesyri veda için Sevilla tesislerinde En-Nesyri transferi pembe diziye döndü! Transferin bir türlü bitmemesinin nedeni Napolyon! Fenerbahçe En-Nesyri'yle de anlaştı, bu kez de Sevilla'yla problem çıktı İspanyol basını: En-Nesryi halen ikna edilemedi, baskı yapılıyor En-Nesry 'sol diz kirişinde aşırı yüklenme' nedeniyle antrenmana çıkmadı En-Nesyri transferinde 19.07 detayı! Fenerbahçe'nin En-Nesyri transferinde son dakika Yousef En-Nesyri Sevilla antrenmanına katılmadı Son dakika Fenerbahçe, En-Nesyri için teklifini 20 milyon euro'ya çıkardı! Sevilla Fenerbahçe'nin teklifini reddetti Di Marzio duyurdu: Fenerbahçe bu transferde daha avantajlı En-Nesryri için Roma bastırıyor, Sevilla 20 milyon euro'dan aşağı inmiyor Yousef En-Nesry'nin menajeri fiyatını yükseltmek için mi Roma'yı ortaya sürdü? Fenerbahçe son anda bir değişiklik olmazsa En-Nesyri'yi açıklayacak