Vincenzo Montella Haberleri - Sayfa 3

Vincenzo Montella 18 Haziran 1974 tarihinde Pomigliano d'Arco, Campania'da dünyaya gelmiş İtalyan eski millî futbolcu, teknik direktörtür.

futbolculuk kariyerinde Empoli, Genoa, Sampdoria, AS Roma'da oynadı. Teknik direktörlük kariyerinde ise AS Roma, Catani, Fiorentina, Milan, Sevilla, Adana Demispor kulüplerinde görev aldı.

Montella: "Üzgünüz ama gururluyuz" Vincenzo Montella'dan 3 değişiklik Vincenzo Montella: "Merih'e verilen ceza adil değildi" Carlo Ancelotti'nin dikkatine "Vincenzo hocamıza bakınca ataları Türk'müş gibi bağlılık görüyorum" "Avusturya'yı yenmemizi sağlayan Türk yüreğidir" A Milli Takım'ın EURO 2024'teki golcüleri Türkiye - Hollanda maçı ne zaman, saat kaçta? EURO 2024 çeyrek final maçları ne zaman? Montella: Benim bu ülkeyle ilgili sevdiğim şey... "Bugün bir kez daha fazlasıyla gururlanıyoruz" Vincenzo Montella'dan 3 değişiklik EURO 2024 haberleri! Engin Fırat: "Teknik direktörlerimizin eleştirileri iyi niyetli değil" Türkiye, Avusturya maçına yüzde 99 ihtimalle bu 11'le çıkacak "Arda'yı oynatmamak mümkün değil" A Milli Takım, Avusturya maçı hazırlıklarına devam etti Montella: Tarihi bir başarıya imza attık  "Bu saatten sonra kim gelirse gelsin fark etmez" Ajax sosyal medyadan Montella'nın dikkatini çekmeye çalışıyor: Ahmetcan Kaplan! Arda Güler'in 'içe kaçanı' makbul! Montella'nın Ancelotti'ye hediyesi TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den Arda-Montella açıklaması Montella'dan Arda Güler'in idmandaki görüntüleriyle ilgili ilk açıklama "Arda çok uzun süre alabilecek durumda değil" Vincenzo Montella basın toplantısı canlı izle! Vincenzo Montella basın açıklaması saat kaçta? Ünlü isimlerden Montella'ya sert tepki