Vincenzo Montella Haberleri

Vincenzo Montella 18 Haziran 1974 tarihinde Pomigliano d'Arco, Campania'da dünyaya gelmiş İtalyan eski millî futbolcu, teknik direktörtür.

futbolculuk kariyerinde Empoli, Genoa, Sampdoria, AS Roma'da oynadı. Teknik direktörlük kariyerinde ise AS Roma, Catani, Fiorentina, Milan, Sevilla, Adana Demispor kulüplerinde görev aldı.

İtalyan basını: Türkiye, EURO 2024'te herkesi şaşırtacak gibi görünüyor Vincenzo Montella için İtalya'dan bomba iddia! Vincenzo Montella'dan Alanyaspor'a ziyaret Vincenzo Montella: Burada sorumlu varsa o da benim Vincenzo Montella'dan 9 değişiklik Milli Takımımızın aday kadrosu bize bir şey anlatıyor Arda Güler için Montella da isyan edince Carlo Ancelotti daha fazla dayanamadı Türkiye'den Ancelotti'ye direkt mesaj: Arda Güler'i oynat Montella'dan ilk 11 yanıtı: "Değişiklikler görebilirsiniz" "Montella'nın gelişinin ardından Türkiye daha hücumcu" A Milli Takım, Avusturya maçına hazır Montella'dan Arda Güler ve Semih Kılıçsoy sözleri Montella: Performanstan memnunum Montella'yı sinirlendiren Arda Güler açıklaması Feyyaz Uçar: Semih Kılıçsoy beni arayıp ağladı "Macaristan maçı iyi bir test olacak" Montella'dan Semih Kılıçsoy açıklaması "Türkiye Milli Takımı inanılmaz bir performans gösteriyor" "Türk Milli Takımı son dönemde çok gelişti" A Milli Futbol Takımı, 623. maçına çıkacak A Milli Takım, Macaristan maçının hazırlıklarını tamamladı A Milli Takım'a ilk kez çağrılan oyunculara özel karşılama Montella'dan Arda Güler'e: İşte bu evlat A Milli Takım hazırlıklara başladı