Ümraniyespor Haberleri - Sayfa 2

Ümraniyespor ya da sponsorluk anlaşması gereğince Bereket Sigorta Ümraniyespor, Süper Lig'de mücadele eden İstanbul'da kurulmuş futbol kulübü.

Ümraniyespor, 1938 yılında kurulmuş; 1990'lı yıllarda 7 sezon Üçüncü Lig'de mücadele ettikten sonra 2000 yılında amatör kümeye düşmüştür. 2009-2010 sezonunda Süper Amatör Lig'de, 2010-2011 sezonunda ise Bölgesel Amatör Lig'de grubunda lider tamamlamış ve Spor Toto 3. Lig'e yükselmiştir.

Ümraniyespor önümüzdeki sezon (2022-2023 sezonu) Süper Lig'de mücadele edecek.

Tam ad: Ümraniyespor Kulübü

Renkler: Kırmızı-Beyaz

Kuruluş: 1938

Stadyum: Ümraniye Hekimbaşı Şehir Stadyumu, Ümraniye, İstanbul (Kapasite: 2.500)

Onursal başkan: İsmet Yıldırım

Bu sayfa üzerinden son dakika Ümraniyespor haberlerini okuyabilirsiniz.

Anelka'dan Bandırmaspor'a yakın takip Beşiktaş, Emrecan Bulut'u kiralık gönderdi Anelka: Benim için Ümraniyespor'un CEO'su olmak büyük bir hedefti Nicolas Anelka yeniden Türkiye'de! Anlaşma resmen duyuruldu... Göztepe zirve takibini sürdürdü Galatasaray, Ümraniyespor engelini 4 golle aştı Ümraniyespor, Kocaelispor'un 11 maçlık serisini bitirdi Fenerbahçe'den kiralık olarak giden oyuncuların bu sezonki performansları Ziraat Türkiye Kupası'nda 3. tur programı belli oldu Ümraniyespor'da Mustafa Gürsel dönemi başladı Ümraniyespor'da yol ayrımı Başakşehir yeni teknik direktör adayını belirledi Galatasaray, Siraçhan Nas'ı Ümraniyespor'a kiraladı Akıllara durgunluk veren olay! Korna sesine sinirlendi, 2 kişiyi bıçakladı Ümraniyespor Kulübü Başkanı Tarık Aksar istifa etti Pendikspor maçlarını nerede oynayacak? Açıklama geldi Süper Lig'e veda eden ilk takım belli oldu Fenerbahçe ve Ümraniyespor, PFDK'ya sevk edildi Alanyaspor, 3 puanı tek golle aldı Ümraniyespor, TFF'den 8 maçın VAR kayıtlarını istedi Beşiktaş derbi öncesi hata yapmadı Süper Lig'de istifa! Resmi açıklama geldi Gol düellosunda kazanan Karagümrük! Kayserispor çıkışını sürdürdü