Ümraniyespor, Kocaelispor'un 11 maçlık serisini bitirdi

TFF 1. Lig'in 14. haftasında Ümraniyespor, ligde zirve mücadelesi veren Kocaelispor'u deplasmanda 3-0 yenerek rakibinin 11 maçlık yenilmezlik serisine son verdi.

Son Güncelleme:

TFF 1. Lig'in 14. haftasında Kocaelispor ile Ümraniyespor karşı karşıya geldi.

Yıldız Entegre Kocaeli Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Ümraniyespor bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken Kocaelispor'u 3-0 yenerek rakibinin 11 maçlık yenilmezlik serisine son verdi.

Ümraniyespor'a galibiyeti getiren golleri 29'da Cosgun Diniyev, 45'te Serkan Göksu ve 90'da Yusuf Abdioğlu (kendi kalesine) kaydetti.

11 maç aradan sonra kaybeden Kocaelispor 29 puanda kalarak 2. sırada yer aldı, puanını 15 yapan Ümraniyespor ise 15 puana yükseldi.

Kocaelispor ligin 15. haftasında deplasmanda Bandırmaspor ile karşı karşıya gelecek, Ümraniyespor ise kendi sahasında Keçiörengücü'nü ağırlayacak.

"AĞIR BİR MAĞLUBİYET OLDU"

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, “Maç öncesindeki beklentimiz bugün kazanıp ikincilikteki yerimizi biraz daha sağlamlaştırmaktı. Geçen hafta kazanırken alttaki rakiplerimizin kaybetmesi puan farkının açılmasına sebep olmuştu. Bizim için hoş olmuştu. Bugün de haftanın açılış maçında kazanıp rakiplerimizi bekleyip bu avantajı üst seviyeye çıkarabilmenin hesabını yapmıştık. Maça iyi başladık, öne geçecek pozisyonlar da bulduk. Sonrasında işler iyi gitmedi. Öndeki baskıları istediğimiz gibi yapamadık.

Geri dönüşlerimiz yavaş oldu. Sonrasında şanssız gol yedik. Çok detaya girmek istemiyorum çünkü öyle anlar olur ki çok mücadele edersiniz o iş olmaz. Bugün öyle maç oynadık. Futbolun şanssızlıkları, hakemin çok kötü yönetimi, verdiği yanlı kararlar Bugün bizim için kötü bir gün oldu. Üzgünüz. Bizim için ağır bir mağlubiyet oldu. Şöyle bir gerçekle yüz yüzeyiz; şu an sezon sonu olmak istediğimiz yerdeyiz. Avantaj kaybettik ama hiçbir şey bitmedi. Konumumuzu korursak zaten sezon sonu Süper Lig'de olacağız” dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber