Ticaret Bakanlığı Haberleri - Sayfa 3

Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı'na bağlı olarak çalışan, ticaret işlerinden sorumlu bakanlık.

29 Haziran 2011 tarihinde önceki hükûmetlerde bulunan Gümrükten Sorumlu Devlet Bakanlığı ve Gümrük Müsteşarlığı ile mülga Sanayi ve Ticaret Bakanlığının iç ticaret ile ilgili 4 Genel Müdürlüğün (İç Ticaret Genel Müdürlüğü, Tüketicinin ve Rekabetin Korunması Genel Müdürlüğü, Teşkilatlandırma Genel Müdürlüğü ve Esnaf ve Sanatkarlar Genel Müdürlüğü) birleştirilmesi sonucu kuruldu.

Beyaz ete ihracat yasağı fiyatı düşürmedi Ticaret Bakanlığından emlakçılar için yeni karar! İsrailli Bakanın 'Türkiye kısıtlamaları gevşetti' iddiasına sert yanıt! Bakanlıktan fahiş fiyata 61 milyon TL ceza! CHP, Ticaret Bakanlığının tavuk eti ihracatına getirdiği sınırlamaya tepki gösterdi Ticaret Bakanlığı martta 673 firmaya dahilde işleme izin belgesi verdi Kuvere 'servis ücreti' eklediler! Tüketicilere uyarı Nisan ayı dış ticaret rakamları açıklandı Ticaret Bakanlığı, İsrail ile tüm ticaretin durdurulduğunu açıkladı  Simit fiyatlarında flaş gelişme... Bakanlıktan onay şartı getirildi Tavuk eti ihracatı sınırlandırıldı Simit fiyatları için bakanlığın onayı gerekecek IBAN'la alınan ödemelere kesilecek cezalar belli oldu! Yeni haftada ekonomi gündemi yoğun! Beyaz ete ihracat yasağı geliyor IBAN kiralama yöntemine dikkat! Tavuk ihracatına yasak geliyor! Bakanlık harekete geçti Tavuk ihracatına düzenleme hazırlığı Jordan’ın 5 milyonluk ayakkabılarına alıcı çıkmadı IBAN kiralayanların başı büyük belada! Ticaret Bakanlığı'ndan yeni açıklama Ticaret Bakanı Bolat: Fırsatçılara, stokçulara izin vermeyeceğiz Ticaret Bakanlığı’ndan satılık Michael Jordan imzalı ayakkabı Ticaret Bakanlığı'ndan İsrail'e ihracat ile ilgili açıklama Bir ay içinde Meclis'te: Fahiş fiyata kapatma geliyor